DGI Fodboldstævne på oppustelige fodboldbaner

For 6. år i træk holdt Borup Idrætsforening og DGI søndag den 13. september 2015 fodboldstævne på oppustelige fodboldbaner i Låstrup. Det blev et rigtigt fint stævne med 35 tilmeldte hold med spillere fra 5-9 år. Der var brug for alle faciliteter. Børn i den alder har typisk mindst én forælder med til fodbold, så der var rigtig mange mennesker på banen mellem de oppustelige baner.

Viborg Kommune bistod med velvillig hjælp, da det store antal tilmeldte hold blev erkendt. Der blev med få dages varsel ændret på færdselsretningen på Låstrupbakken, hvor klubben hører hjemme. I dagens anledning var vejen gjort ensrettet, så trafikken bedre kunne afvikles.

Der var fint vejr til stævnet med undtagelse af en enkelt regnbyge. 25 frivillige fra klubben stillede sin frivillige arbejdskraft til rådighed, hvor de dømte kampe, solgte slik og madvarer, ordnede sekretariatsarbejde og meget mere. Der var fundet dommere til alle kampe, så de deltagende holds trænere kunne koncentrerer sig om at motivere spillerne til at få nogle sjove kampe. 

De aktive fodboldbørn fik nogle heftige og intensive kampe. Nogle børn gav udtryk for, at det var sjovt at spille fodbold. Næsten som at spille i en hoppeborg. Alle hold spillede 4 kampe af 9 minutter. Da bolden næsten kun er ude af spil, når der scores mål, blev det nogle hårde kampe for børnene. Det var derfor helt velfortjent, at de alle fik overrakt en guldmedalje for indsatsen.

Det var stolte børn, der efter forlod stævnet i Borup. Næsten alle med guldmedaljen om halsen.

Se fotos fra stævnet på dette link.