Borup IF kridter banen op

Viborg Kommune anlagde i 2014 en ny fodboldbane ved Borup Stadion i Låstrup VM-Anlæg stod for at få banen anlagt, der nu er overdraget til kommunen efter ekstra dræning og andre forbedringer. Vi har nu fået lov til at tage banen i brug, så derfor har Borup Idrætsforening nu kridtet banen op.

Borup Idrætsforenings frivillige kridtere arbejdede søndag på at få banen målt op, og banen fordelt til 3 og 5-mandsbaner. I mange år har Borup Idrætsforening kun haft én træningsbane, der har været anvendt til 11-mands, 8-mands, 5-mands og 3-mands fodbold. Det har været et virvar af streger og mål, og det har betydet, at der hele tiden er flyttet rundt på mål og andet udstyr. Det er selv sagt hårdt for materiellet hele tiden at blive skubbet og trukket rundt på banen, så nu håber idrætsforeningens frivillige hjælpere, at kunne slippe lidt lettere fra arbejdet samtidig med, at materiellet kan behandles mere skånsomt. 

På den nye bane, der allerede betegnes som Viborg Kommunes flottest beliggende fodboldbane er der i første omgang blevet plads til 4 stk. 3 mands baner med faste streger, og 2 stk. 5-mandsbaner ligeledes med fast størrelse og faste streger. De nye baner får de anbefalede størrelser i stedet for at skulle passe ind i målfelt eller andre streger fra 11-mandsbanen.

Ibrugtagning af den nye bane markeres senere på året sammen med idrætsforeningens 80 års jubilæumsdag.

Vel mødt til endnu bedre faciliteter og baner på Borup Idrætsforenings anlæg i Låstrup.

Se billeder fra den nye bane på dette link.