Borup IF serie 3 tabte ufortjent mod Hornum

Borups serie 3 skulle lørdag ud i en svær udekamp i Hornum. Her fik holdet sit tredje 1 måls nederlag i træk, da holdet bitter og misvisende tabte 1-0. Hornums mål var oven i købet scoret i sidste minut efter klumpspil i feltet på et hjørnespark.

Træner Niels Klausen havde sat nogenlunde samme hold, som i den seneste kamp, men havde dog Kenni Elkjær med igen på back positionen, og så havde han lagt Peter Lund ind under Mads Tovgård i front. Begge spillere gjorde det fint, især i anden halvleg, men manglede alligevel afgørende skarphed og held.

Hornum startede bedst og lagde et tungt tryk på Borup fra kampens start. Dog uden at det kom til reelle og afgørende chancer mod det godt kæmpende Borup forsvar. Kun en enkelt gang brændte det for alvor på i Borups ende, da en farlig tværbold blev spillet ind foran mål. Chancen blev dog ikke udnyttet.

I den anden ende begyndte duoen Peter Lund og Mads Tovgård at røre på sig. Først var Peter Lund helt fri efter et glimrende angreb sat i scene af Mathias Kristiansen. Peter Lund fik dog aldrig trykket af. Lidt efter troede de mange Borup tilhænger, der var taget med holdet til Hornum, at holdet var kommet foran. Peter Lund fandt lidt heldigt Mads Tovgård, der afsluttede med et fladt skud, som desværre sneg sig lige udenom målet. 0-0 var resultatet, da dommeren fløjtede til pause.

I anden halvleg begyndte Borup for alvor at få gang i sit spil, også selv om Kim Hermansen måtte udgå. Efter 10 minutter var Peter Lund og Christian Malik alene igennem i en to mod én situation. Christian Malik blev spillet total alene med målmanden, men hans sidste træk blev for langt, så chancen gled Borup af hænderne.

Hornum forsøgte at trykke på, men gang på gang slå Borup til på omstillinger. Sådant ét kom der i det 25. minut, hvor Peter Lund sendte Mads Tovgård helt alene igennem. Målmanden reddede dog for Hornum.

I de efterfølgende minutter trykkede Borup for alvor på og fik flere hjørnespark. Igen og igen blev Borups forsøg farlige og 2 gange troede tilskuere og spillere, at holdet kom foran. Først headede Niels Klausen Peters hjørnespark mod kassen, men en af Hornums forsvarere kom i vejen og reddede bolden på målstregen. Lige efter kom der en tripel chance, hvor Borup i 3 tilfælde hamrede løs på Hornum forsvaret. Til sidst endte bolden ved Niels Klausen, og alle troede, at nu var den der. Igen dukkede en af Hornums forsvarer op og reddede på stregen.

I det 37. minut kom en situation, som gav anledning til drøftelse i begge lejre. Mads Tovgård blev på ny spillet total alene igennem, og da han skulle til at afslutte og passere målmanden, blev han hægtet bagfra. Ifølge Borups hold burdet det være et klart straffespark og rødt kort til Hornums spiller. Den ellers meget fløjtende dommers fløjte var pludselig ufattelig tavs til store protester fra Borups spillere og tilskuere.

Lige efter hamrede Mads Tovgård bolden over mål efter et nyt hjørnespark, hvor Mathias Kristiansen havde været tæt på.

Så skete det, der ofte sker, men som ikke må ske. I sidste minut kom Hornum ned og fik hjørnespark. Efter klumpsil fik en Hornum angriber sendt bolden i mål. Hornums vel nok eneste forsøg inden for målrammen i hele kampen.

Ikke meget at sige til, at et meget bitter Borup hold gik fra kampen efter ufortjent nederlag til det unge hold. Alle på og uden for banen kunne se, at Hornum havde været utrolig heldige.

For Borup var det igen Niels Klausen, der fortjent blev dagens spiller. Peter Lund gjorde det desuden utroligt flot og fik gang i sit spil med sidste fod på de mange chancer.

Nu skal holdet på lørdag hjemme møde Støvring, hvor man gerne skulle på pointtavlen igen.