Gratis landsholdskampe i Viborg

Efter flere succesoplevelser med kvindelandsholdet i Viborg besluttede DBU, at kvindelandsholdet skulle have hjemmebane i Viborg. Ikke mindst kulisserne og de mange tilskuere var med til at give Viborg denne fornemme titel. 

Her i foråret skal kvindelandsholdet spille 2 hjemmekampe i EM-kvalifikationen. DBU invitere i den forbindelse på gratis fodboldoplevelser i Viborg. Tak dine holdkammerater og familie under armen, og få en god fodboldoplevelse i Viborg. 

I de 2 kampe er der altafgørende EM-kvalifikationspoint på spil, når Danmarks sejeste fodboldkvinder tørner sammen med Slovakiet og Polen til sommer. Du kan allerede nu booke præcis den plads på stadion, der passer dig bedst. Kampen mod Slovakiet er den 2. juni, mens kampen mod Polen er den 9. juni.

Tribunerne er inddelt i sektioner opkaldt efter landsholdsspillerne, så hvad enten din yndlingsspiller hedder Harder eller Nadim til efternavn, kan du komme ekstra tæt på din favorit. Du vælger blot et sæde i den sektion, der er opkaldt efter DIN favoritspiller! Og hvem ved? Måske kigger stjernerne ud til jer efter kampen og hilser på til en autograf og en selfie?

Inden kampen kan I hente inspiration i DBU´s Fanzone foran stadion. Her kan I for eksempel klare de sidste detaljer på jeres medbragte bannere, få udleveret flag og naturligvis blive malet i ansigtet som en ægte fan. Alt sammen til god underholdning fra musikanlægget.

Skal du være med til årets fodboldfest? Tryk herunder og reserver din plads på stadion.