Hjemmekamp Borup IF serie 3 på lørdag.

Lørdag den 23. april er der igen hjemmekamp i Borup.

Efter en super start på sæsonen for Borups serie 3 med 3-0 over Sønderup/Suldrup i den første kamp, er holdet kommet lidt nede på jorden med 3 knebne ét-måls nederlag. Seneste var det et misvisende 1-0 nederlag på udebane i Hornum. Det var en kamp, som burde have resulteret i en sejr til Borup, idet man havde flere store chancer, som vores spillere burde have scoret på. Borup var decideret uheldigt i flere situationer, hvor Hornum reddede på målstregen. Specielt gik klappen total ned for kampens dommer 10 minutter inden slutfløjt, da han undlod at dømme et klokkeklart straffespark og derefter et rødt kort, da Mads Tougaard havde en friløber og blev hægtet bagfra.

I stedet scorede Hornum et kluddermål i sidste minut og løb derfor ufortjent med de 3 point.

Lørdag skal holdet op på hesten igen, når de skal møde Støvring på hjemmebane. Det er en kamp, som nødvendigvis skal resultere i points. Vores observatør skønner, at det er realistisk. Specielt hvis holdet kan fortsætte de gode takter fra anden halvleg mod Hornum.

Nyt fra truppen i Borup.

Dagens hold er vel nok det stærkest, som træner Niels Klausen kan stille, hvis man ser bort fra den langtidsskadede Jakob Lyngsø. Medtræner Søren Offersen er på holdet igen, og så er "KBH”-Frederik Svenningsen hjemme i denne weekend og er på holdkortet.

Der er også genvalg til Lars Tougaard, der er ved at komme over sin skade. Til gengæld må brormand Anders Tougaard og Steffen Frederiksen en tur ned på 2. holdet og få kamptræning i serie 5’s hjemmekamp mandag aften.

Dagens Modstander fra Støvring IF

Er klubbens andethold, og er nedrykker fra sidste sæson. Holdet har fået en lidt skidt start på sæsonen med nederlag i de 3 første kampe. Dog vandt holdet sidste kamp mod Valsgaard med 2-0 og ligger nu side om side med os i bunden af puljen.

Der er i øjeblikket mere opmærksomhed på klubbens førstehold, som i skrivende stund ligger flot til oprykning til Danmarkserien !

Borup har tidligere mødt Støvring både deres 1 og 2 hold, det var i serie 2 og 3. Sidste gang var vel for 6-7 år siden. Vi håber på god opbakning til kampen og håber, at rigtig mange tilskuere vil møde op og støtte drengene.

Vel mødt til gode fodboldoplevelser på Borup Stadion i Låstrup.