Medlemstilbud på regnjakke eller træningsjakke

Medlemstilbud i Borup Idrætsforening

Borup Idrætsforening tilbyder i foråret 2016 medlemmerne at købe en regnjakke eller en træningstrøje til fordelagtige priser. Vores sponsorer er med på idéen og har tegnet sig for en god portion sponsorater, så derfor kan vores medlemmer i de næste 14 dage erhverve sig en god jakke eller trøje til en meget fordelagtig pris.

Jakker og trøjer sælges efter først til mølle princippet, så det er med at komme i gang med bestillingerne. I første omgang løber bestillingsperioden frem til søndag den 8. maj, men vi tager forbehold for udsolgte størrelser og modeller, ligesom vi skal have sponsorer til alle de solgte tilbud.

Der lægger bestillingslister i kantinen i klubhuset fra i morgen den 21. april, og vi registrerer bestillingerne i den rækkefølge, som de skrives på listen i klubhuset. Med andre ord er det med at få fingeren ud, hvis du gerne vil sikre dig et af de fordelagtige tilbud.

Leverandør af tøjet er Sport 24 i Viborg og tryk laves af Profilsport. En god kombination af leverandører, som vi tidligere har haft stor glæde af at samarbejde med.