Referat Serie 3 mod Valsgaard

Nyt udebane nederlag

Borup Serie 3 tabte sin tredje udebanekamp i træk, da holdet lørdag eftermiddag tabte 3-0 i Valsgaard. Nederlaget kom i en kamp, hvor holdet måtte undvære ikke færre end 4 af de spillere, der var med i den seneste hjemmesejr mod Støvring.

Blandt andet var Kim Hermansen og Niels Klausen ikke kommet sig oven på skader pådraget i kampen mod Støvring. Bedre blev det ikke, da Mads Tovgaard blev slået groggy efter 15 minutter og måtte udgå. Mads kom dog ind igen i 2. halvleg, men så måtte Søren Offersen til gengæld udgå.

Det var barske betingelser i en kamp, hvor træner Niels Klausen sendte 2 debutanter ind på banen. Både Ahmed Salah, der er ny spiller i klubben og Simon Andersen fra det tidligere U 16 hold, fik således debut i kampen.

Borup startede fint defensivt. Dog havde holdet problemer med en af Valsgaards kanter, og efter et par tilløb, røg han igennem efter det 25 minut og kunne derefter spille en Valsgaard angriber helt fri til scoring.

Langsomt kom Borup mere med i kampen, og der blev lavet nogle rokeringer på banen. Første halvlegs sidste 15 minutter, var således holdets bedste i hele kampen. I den periode fik Borup også chancen for udligning, da Peter Lund og Søren Offersen spillede ping-pong, så Peter Lund var fri til skud i feltet. Desværre sneg bolden sig lige på den forkerte side af den ene målstolpe.

Borup gik positive til pause og til 2. halvleg. Det blev dog hurtigt smadret, da Valsgaard efter blot 2 minutter, på ny spillede sig igennem i den ene side, og så stod der 2-0.

Resten af kampen forsøgte Borup at tilspille sig overtaget, men manglende kvalitet, og de mange rokeringer betød, at det var svært at få tingene til at hænge sammen.  Valsgaard fik midt i halvlegen hele 2 gule kort med medfølgende 10 minutters udvisninger, så man en overgang spillede 11 mod 9, men heller ikke det vendte kampen.

Midt i perioden satsede Borup, men det var Valsgaard, der slog contra og scorede i det 28. minut. Kampen sluttede af med et par gode Borup forsøg, som viste at det ikke var Borups dag. Først hamrede Anders Tougaard et langskud på indersiden af stolpen, så havde Peter Lund et forsøg direkte på frispark, som igen sneg på den forkerte side af stolpen.

Det blev til en trods alt fortjente 3-0 sejr til Valsgaard, der med sejren gik forbi Borup i stillingen. For Borup var det nok sæsonens dårligste kamp, så der er noget at arbejde med for træneren, inden holdet på onsdag møder Hersom/Bjerregrav hjemme i et lokalopgør.

Dagens spiller blev Lars Tougaard.