42 minutter

5-0

Kean Elkjær

52 minutter

Hele 5-0 blev det til i lokalbraget mod Skals fredag aften. Serie 5 fortsætter den gode start på sæsonen med en storsejr over Skals. Skals blev hentet på en super første halvleg af Borup. Borup førte således  4-0 ved pausen.

Allerede efter 5 minutter blev det til 1-0 på et flot frisparkark sat ind af  Søren Sloth Offersen 11 meter uden for straffesparkfeltet. Målmanden fik lige en hånd på, men kunne ikke holde bolden, der endte i netmaskerne.

Det blev kort efter til 2-0 ved erfarne Jørgen Nielsen, der satte hovedet på et hjørnespark ved bagerste stolpe. Målmanden og Skals spillerne er helt afmarcheret, når de lader Jørgen stå fri så tæt på mål. Jørgen fortsætter dermed en flot sæsonstart med gode mål på hovestød.

3-0 blev det til ved Søren Jensen, der blev spillet i dybden i banens venstreside, og foran Borups hjemmepublikum effektivt satte bolden i målets fjerneste hjørne. Målmanden fik igen en hånd på bolden, men Søren havde placeret skuddet så godt, at han ikke kunne skubbe den udenom målet.

Halvlegen sluttede med Borups fjerde mål til 4-0 ved hurtige Simon Saugmandsgaard Kruse. Skalsspillerne havde kampen igennem store problemer med at følge Simon, der igen og igen løb om hjørner med modstanderne. Det gav gode chancer til hjemmeholdet.

Borup havde god kontrol med farlige Kim bager fra Skals, og efter serie 5 niveau var Borups første halvleg rigtig effektiv og god. Halvlegen var ifølge dommerens fløjte hårdt spillet. Borup og Skals fik hver en spiller udvist efter skænderi. Hos Borup var det Søren Sloth Offersen, der fik pause. Skals blev desuden ramt af endnu en udvisning senere i halvlegen efter en alt for hård tackling.

Anden halvleg var lidt en ørken vandring. Spillet kørte frem og tilbage. Der var dog gode takter i Borups spil. Specielt pasningsspillet var effektivt og Skals mistede pusten, og kom ikke frem på banen. Borup kunne dermed spille bolden rundt på egen banehalvdel og gælde sig over det flotte resultat på måltavlen.

Borup kom dog på 5-0 på et mål ved Kean René Elkjær, der alene med målmanden passerede ham og satte bolden i nettet. Skals fik skadet nogle spillere eller de mistede pusten, så holdet spillede med 7-8 mand i marken. Derefter skulle resten af kampen bare overstås. Sejren var sikkert i hus. Bedste mand for Borup var Jørgen Nielsen.