Referat Borup IF Serie 5 mod Eastside.

Borup IF Serie 5 mod Eastside.

Serie 5 kom i gang med sæsonen, med sejr på 3-1 på udebane med ingen ringere end Eastside. Eastside er klubsamarbejdet mellem Overlund og Houlkær fodboldklubber. Borups hold var ramt af nogle småproblemer, men det gjorde ikke så meget for der kom spillere helt fra Tyskland.

Kampen igennem havde Borup overvægt i spil og chancer, så sejren er indiskutabel. 1-0 målet blev sat ind af den farlige Simon Saugmandsgaard Kruse på chance nummer 3 eller nummer 4. Pause stillingen blev dog ved de 1-0 til Borup.

Eastside havde nogle omstillinger ved boldtab fra Borup, men det lykkedes dog at få blokeret deres skud på mål. Borup havde til kampen den overflod at have 2 målmænd med, så Christian D. Mønsted og Kaare Elkjær tog hver en halvleg i målet.

Christian Mønsted startede 2. halvleg på højre kant, og han var uheldig og fik lavet et lidt klodset straffe, som Eastside derefter scorede sikkert på til stillingen 1-1.

Pauli Brokholm Nedergaard var i dagens anledning rykket frem som angriber. Først brændte han en gigant chance, men heldigvis fik han selv mulighed for at rette op på det, da han scorede til 2-1. Eastsides Ved den lejlighed fumlede deres målmand gevaldigt i det, men målet tæller uanset.

Derefter blev det til 3-1 ved Jørgen Nielsen på et hovedstød efter hjørnespark. De 2 oversiddere fra 1 holdet Steffen Frederiksen og Joachim Hvid gjorde det begge rigtig godt. Det var dog Joakim, der løb med fidusen efter en god indsats.