Referat Serie 5 mod Ravnsbjerg/Løgstrup

Første pointtab til Borup IF serie 5 .

Mandagens hjemmekamp mod Ravnsbjerg/Løgstrup endte meget retfærdigt 2-2. Efter en pause føring på 0-1 til gæsterne.

Ravnsbjerg/Løgstrups mål blev scoret på et straffespark, der var begået af Jørgen Nielsen. Simon Saugmandsgaard Kruse havde Borups største chance i første halvleg, men alene med deres målmand brændte han en oplagt chance. Der blev kæmpet godt over hele linjen, men en store fodboldkamp blev det aldrig.

Vi skulle hen til 65. minut inden Pauli Brokholm Nedergaard og Simon spiller ping-pong og blev alene med målmanden. Her scorede Pauli sikkert til 1-1. Ret kort tid efter kom vi foran 2-1 ved Jørgen Nielsen, så Borup nu var foran. Udeholdet havde også deres muligheder, men der skulle et decideret forsvarskiks af Kean René Elkjær til, før de fik udlignet til slutstillingen 2-2.