Borup fortsat i spidsen i serie 4 efter fjerde sejr i træk

Arkivfoto fra Fjends Cup af kampens spiller Christian Mønsted

Referat Borup IF mod Fjelsø/Gedsted

Resultat

0-4 (0-2)

 

0-1

Nicklas Thorsager

20 min

0-2

Anders Tougaard

44 min

0-3

Mathias Kristiansen

56 min

0-4

Christian Malik

83. min

Borup serie 4 slog mandag aften sikkert naboerne fra Fjelsø/Gedsted med 0-4 og fik dermed sin 4. sejr i træk.

Spillet var dog især i første halvleg sæsonens dårligste og hang på ingen måde sammen. Alt for mange fejlafleveringer og mistede bolde. Alligevel lykkedes det for holdet at være foran 0-2 ved pausen. Det kan man takke Målmand Christian Mønsted for. Han reddede 2 gange holdet fra at komme bagud ved 2 gode chancer for hjemmeholdet på helt frie Fjelsø/Gedsted angribere.

Borup var efter en stor chance til Mathias Kristiansen kommet foran i det 20. minut, da Lasse Braad spillede bolden Inden om til Nicklas Thorsager. Han løb igennem og scorede fint. Derefter kom de 2 store chancer til Fjelsø/Gedsted før Anders Tougaard i sidste minut inden pausen hamrede en løs bold i nettet efter at Nicklas Thorsager havde sendt bolden ind foran mål.

I anden halvleg blev spillet lidt bedre, og Borup fik mere styr over bolden. Fjelsø/Gedsted kom ikke til nogen som helst chancer. I det 56. minut blev det 0-3 efter et hjørnespark, hvor Mads Tougaard sendte bolden på tværs til Mathias Kristiansen, der scorede tæt under mål.

Kort efter fik Fjelsø/Gedsted en 10 minutters udvisning på en af deres utallige eftertacklinger. I det 60. minut blev Borup ligeledes reduceret til 10 mand. Det skete, da Peter Lund på kanten af feltet sendte bolden i mål, efter at han korrekt nok var offside. Til stor undring blev han smidt ud i 10 min for at sparke bolden væk.

I det 83. minut blev det dog 0-4, da Christian Malik efter at mistet bolden et par gange alligevel opsnappede den og fik bolden sendt i mål med et godt skud. Lige efter havde han også et skud på overliggeren. Men det blev ved de 0-4, og holdet kom igen op på 1. pladsen med max score på 12 point efter 4 kampe. Ingen tvivl om holdet og spillet skal forbedres til næste kamp i topkampen i Hersom/Bjerregrav hvis førstepladsen skal bevares. Hersom/Bjerregrav ligger på andenpladsen med 10 point efter ligeledes 4 kampe.

Dagens spiller blev Christian Mønsted.