Borup IF Serie 6 vandt 4-1 over Mammen

Arkivfoto af Rasmus fra Fjends Cup

Det nyetablerede serie 6 fik en god start.

I Mammen mødte holdet en ikke uefen modstander. Mammen var i kampens begyndelse tæt på føring via deres hurtige venstre kant. Men Borup holdet er besat af mange folk med gode evner på bolden. Borup styrede ganske enkelt første halvleg. Første scoring var et langt indkast fra Jacob Plougmand Kyndedybt i Mammens zone efter ca. 15 min. Det blev forlænget af det fysiske vidunder på 57 år, Jørgen Nielsen. Knapt så fysisk vidunderlige Peter Skovdukkede op bagved, og listede bolden ind bag tidligere Borup mand Thomas Lunter i målet. 1-0 til engtramperne.

Mammen udnyttede dygtigt vores sløseri, vores markeringer spillede offensivt bold qua den store besiddelse i vort favør. Det resulterer i en omstilling efter ca. 25 min., hvor føromtalte 57-årige vidunder taber en duel på midten, til et barn 40 år yngre end ham selv. Den unge knøs prøver lykken og skyder, og scorer for Mammen. I øvrigt i en situation hvor målmand Mikkel Vad så en smule forvirret ud. Mikkel var så uheldig forinden, at redde en bold med hænderne, tabe den, derefter rage den til sig, og til slut kaste sig på bolden med testiklerne som stødpude....derfor er Mikkel uden skyld i målet, da det utvivlsomt dunkede i de store entreprenør-dadler.

2-1 bliver det ved Rasmus. Han kommer først på et langt indkast fra Pauli Brokholm Nedergaard og sparker nydeligt kuglen i nettaget. Herefter ender 1. Halvleg i en ligelig duel.

I 2. Halvlegs første 20 minutter bider Mammen godt fra sig. Går frem og dominerer kampen, uden dog at blive farlige..hertil var trioen Lynd, Gunde og Klybbi for gode bagi til at tillade dette. (Til de uden humor var det Lund, Kynde og Gubbi). Mammen sidder godt på spillet og styrer de første 20 minutter. Vi stiller os godt, og bliver farlige på omstillinger. Bl.a. brænder Rasmus en direktør, hvor vi omstiller et Mammen hjørne til en fri chance på kortere tid end cheftræner Niels Klausen kan sige "FCK er en købeklub baseret på B1903's licens"!!

Efter 25 minutter i anden halvleg modtager Sakarias bolden på kanten af feltet, og sparker den bolden flot op under overliggeren. Flot mål til 3-1. Herefter overtager Borup kampen. Mammen løber tør for kræfter mod et hold primært bestående af trætte gamle mænd. Vi kontrollerer fint resten af kampen. Og det sidste mål var et fint billede af kampen. 2 Borupfolk i mod 5 Mammen folk. Flot opspil med 2x 1-2 uden om de grønne Mammen kegler, og så kunne undertegnede lukke kampen til 4-1 med Jon Dal indersiden med assist fra den storspillende Rasmus.

Kampen sluttede dog ikke helt her. Mammen holdleder, udskiftningsleder eller hjernedøde frispark..Mente at Borup spillede ulovligt, da vores serie.5 angiveligt har tabt en kamp mod Ulbjerg fordi vi ikke kunne stille hold. Og i øvrigt er vi informeret om, at selvsamme geni fra Mammen har formået at optage kampen på video som dokumentation. Herfra skal blot lyde..held og lykke...og spol frem til 4-1 målet, så du kan lære hvor nemt fodbold kan være uden at brokke sig 😀

Kampens spiller må blive Mikkel og Rasmus! Rasmus fordi han er kanon god i dag...og vores bedste mand.! Mikkel får en sympati sejr imho, fordi han immervæk redder 3 friløbere hvor forsvaret sover...plus sympati herfra pga. det med at dadlerne blev mast flade 😂😂😂

Referat: Claus Nedergaard