Cykelhjælperarrangement fredag den 19. august

Ved byfesten i Låstrup 2016 afprøvede Cykelholdet Én Op 2 forskellige cykkelarrangementer. Dels et racercykelløb og dels indvielse af Fjordklyngens MTB-Spor. 2 nye arrangementer på ét år krævede hjælp udefra og en god evaluering bagefter. 

Derfor var alle hjælperne indbudt til en grillsteak fredag den 19. august på den nye fodboldbane i Låstrup. Vejret var fantastisk til grill, så det kunne ikke være bedre planlagt. Efter grillmad var der mulighed for at give sin uforbeholdne mening om de afholdte arrangementer, ligesom man kunne give sin oplevelser og muligheder for forbedringer til kende. 

Tina, Hans Kurt og Morten havde tilrettelagt racercykelturen onsdag aften, hvor 63 cykelryttere deltog i en fælles cykeltur Hjarbæk Fjord rundt. Tina og Hans kurt havde tilrettelagt indvielsen af mountainbikesporet. Til det arrangement betalte 98 for turen. 

Efter grillmad og evaluering var der aktiviteter, hvor deltagernes præcision og styrke blev testet. Endelig var der kaffe og kage. Kagen sponseret af Skals Bageri. 

Se billeder fra arrangementet på dette link.