Lasse Braad

54 min

6-0

67 min

Super start fra Borup IF herrehold i serie 4, hvor naboerne fra Tjele Vest Sport blev besejret med tenniscifrene 6-0. Borupholdet tog det gode spil fra Fjends Cup med over i efterårsturneringen, og det ser dermed foreløbigt lyst ud for holdets ambitioner om en hurtig tilbagevenden til serie 3.

De øvrige resultater i puljen tyder dog på, at der også er andre stærke hold, så der skal nok blive noget at kæmpe for i andre lokalopgør. F.eks. vandt Hersom/Bjerregrav deres kamp mod Møldrup/Tostrup ligeledes med 6-0.

Borup kom godt fra start i kampen. Allerede i 15. minut, gik Anders Tougaard til baglinjen, hvorfra han fandt en fri Lasse Braad foran målet. Lasse scorede fint til 1-0.

Borupdrengene spillede bolden fint rundt og de unge spillere var gode til at finde hinanden. De skulle dog helt frem til 25. minut, inden de fik produceret en ny chance. Peter Lund fandt en total fri Mathias Kristiansen foran Tjelemålet. Mathias fik dog ikke omsat chancen til mål, men det tegnede godt.

Derefter gik de slag i slag. I de 31. minut blev Nicklas Thorsager stukket i dybden af Lasse Braad, og chancen blev udnyttet optimalt, da Nicklas løftede bolden over Tjelemålmanden til en fortjent føring på 2-0.

3-0 blev det allerede i 33. minut, da Lasse Braad lavede et gennembrud i venstresiden og spillede på tværs til Victor Lützen, der ændrede cifrene til 3-0.

3-0 blev kampens resultat ved pausen, hvor holdene havde mulighed for at justere sammensætning af holdet. Da holdene løb på banen efter pausen, fortsatte Borup i det gode spor, der var lagt i første halvleg. I halvlegens første minut tilkæmpede Borup sig et hjørnespark, som Nicklas fint sendte ind over feltet, hvor han fandt Mads Tovgård, der med pandebrasken sendte bolden i netmaskerne. Hurtig 4-0, så eventuelt nyt håb i Tjele Vest Sport holdet var hurtig slukket.

I kampens 54. minut var Lasse Braad igen i fokus, da Nicklas fandt ham midt på banen. Han vidste, hvad han skulle bruge bolden til, så den måtte igen en tur ind bag Tjeles målmand til føringen 5-0. Allerede minuttet efter var Lasse igen i vælten, men denne gang lykkedes det ham ikke at omsætte chancen til mål.

6-0 blev det i kampens 67. minut, da rollerne mellem Nicklas Thorsager og Lasse Braad var byttet om. Lasse fandt en fri Nicklas, der omsatte chancen til mål.

Derefter var hele spillet på Borups hænder, og den ene chance efter den anden blev produceret, så Tjele målmanden blev virkelige spillet varm. Han havde nogle gode redninger på nogle store chancer, mens andre blev placeret over og ved siden af målet. Cifrede forblev derfor ved tenniscifrene 6-0.

En fortjent sejr foran det store publikum, der i de gode fodboldvejr var taget på Borup Stadion for at se fodbold.

Borup Havde en enkelt spiller på bænken i slutningen af første halvleg, da Anders Tougaard måtte ud i 10 minutter med et gult kort.

Dagens spiller blev Lasse Braad, der scorede eller var med i 5 af Borups 6 mål.

Følg med i puljens øvrige resultater på dette link.