God sæsonstart for Borup IF serie 5 på hjemmebane

Sejr til Borup IF serie 5.

Serie 5 åbnede sæsonen med en smal 2-1 sejr over arvefjenderne fra Skals. En kamp der var præget af en del fejl og tydeliggjorde, at mange af spillerne ikke havde spillet/løbet helt meget de sidst par måneder. I målet afløste Allan Hermansen Kaare Elkjær, der var skadet fra Fjends Cup. I Kaares fravær fravær gjorde Allan det rigtig godt, i de få situationer, hvor der var brug for ham.

Martin Gundersen, som var med i front, havde kampens første chance. Hans afslutning røg på stolpen via skals’ dygtige målmand. Dernæst havde kampens store synder Søren Sloth Offersen 3 store chancer, som burde ha givet mål.

Det blev dog Martin Gundersen, der fik hul på bylden og bragte Borup foran på et tørt hug helt ude ved stolpen. Men 1-0 ved pausen var 2-3 mål for lidt – chancerne taget i betragtning. Skals havde ikke en ærlig chance i første halvleg.

Anden halvleg blev også noget forkrampet spillemæssigt, men træner, Søren Offersen gav udtryk for, at han syntes , at både de unge og de gamle gav det, som de havde i sig. I stedet for at lukke kampen til 2-0, lukkede Borup Skals ind i kampen, da de scorede på deres eneste chance i kampen. Et flot mål, hvor Skalsangriberen satte Borups erfarne spillere i form af Martin Gundersen, Jørgen Nielsen og Claus Nedergaard af og satte bolden sikkert ind i målet bag en chanceløs Allan Hermansen.

I det 83. minut blev Søren Offersen så fældet i feltet, hvilket blev takseret til et straffespark. Søren Offersen effektuerede selv straffesparket, og satte sikkert bolden i mål til kampens resultat 2-1. Dermed rettede han da lidt op på de brændte muligheder.

En vigtigt med sejr, som Borup nu kan bruge i arbejdet på at forbedre spil og udnyttelse af chancer. Træneren ser med fortrøstning på holdets chancer. Der er rigtig mange spillere om buddet på Borups hold, så derfor forsøges med nogle kampe midt på ugen på serie 6 holdet, så alle kan komme på græs.

Noget tyder på, at Skals ikke havde samme problemstilling, Nogle af spillerne fra Skals kom og spurgte, om der ikke var en butik i Låstrup, hvilket tyder på, at de ikke er helt lokale.

I øvrigt rigtig god opbakning fra lokalbefolkningen. Der var rigtig mange tilskuere til kampen og godt salg i vores kantine, så mange tak for opbakningen.