Niels Klausen 79 min

0-6

Lasse Braad 87 min

Ny storsejr til Borup

Borup serie 4 fik en ny storsejr, da holdet fredag aften vandt med 6-0 i Kvik/Aalestrup efter en 1-0 ved pausen.

Borup spillede en halvskidt 1. halvleg, hvor holdet dog var totalt dominerende. Der var mest løs krudt i støvlerne, og i flere situationer tog holdet de forkerte valg. Tættest på var Lars Tougaard, da han forsøgte at mase sig igennem. Det vendte dog, og pludselig begyndte chancerne at komme. Først var Mathias Kristiansen og Lasse Braad begge alene igennem uden at score. I kampens 35. minut kom så det forløsende mål og hvilket ét af slagsen. Peter Lund og Mike Lybæk spillede sig flot igennem i siden, hvor Mike så fandt Lasse Braad, der lige uden for feltet hamrede til bolden, der flot strøg op i det ene målhjørne.

Det løsnede op for Borups spil, og holdet spillede i 2. halvleg et rigtigt fint fodboldspil. I kampens 54. minut fandt Christian Malik indskiftede Niels Klausen, der headede bolden flot i mål.

I det 60. minut blev det 3-0. da Lasse Braad på et direkte frispark, via målmandens hænder, sendte bolden op i målhjørnet.

Kort efter var Peter Lund alene igennem, men målmanden var på plads og reddede for denne omgang. .

I kampens 69. minut blev det 4-0 efter et nyt flot opspil, hvor Lasse Braad fandt en fremstormende Mike Lybæk, der igen spiller Niels Klausen fri til en nem scoring lige foran mål.

Stormløbet mod Kvik målet fortsatte. Niels Klausen opsnapppede en mistet bold fra Peter Lund og en Kvik spiller ved baglinjen og han snød målmanden, han han i det 79. minut kunne øge til 5-0.

Efter at have haft endnu en stor chance, kunne Lasse Braad lukke og slukke i det 87. minut, da han headede et indlæg fra Christian Malik i nettet.

Nu står holdet alene på 1. pladsen med 6 points efter 2 kampe og hele 12 mål i nettet i den rigtige ende af banen, samtidig med, at der er clean sheat hjemme. Holdet forventer dog mere modstand i næste kamp hjemme mod ØK, hvorefter man for alvor kan begynde at måle sig i styrkeforholdet i puljen.

Bedste spiller blev for 2 kamp i træk Lasse Braad.