SUB09 pigerne tabte lørdagens kamp mod Mejrup

Arkivfoto: Ida Velling Gunderrsen

Referat SUB09 - Mejrup

Resultat

2-4 (0-1)

 

0-1

 

38 min

0-2

 

58 min

0-3

 

70 min

0-4

 

75 min

1-4

Sara Just Poulsen

78 min

2-4

Sigrid Gundersen

82 min

 

Der var pyntet op til fest i Skals og med flagallé blev der budt velkommen til byfest. Derfor var rammerne i top til dagens opgør mod Mejrup.

Det blev en noget nervøs start, hvor pigerne lige skulle finde fodfæste. Herefter begyndte de at bide sig ind i kampen og fik spillet til at foregå på vores præmisser. Spillet har udviklet sig meget og vi er begyndt at spille rigtig godt sammen. Mejrup var ikke uden chancer og de var hurtige som lyntog henover kanterne. Vi får efterhånden lukket dem godt ned og begynder at få spillet flyttet langt op på deres banehalvdel. Vores defensive midtbane var i den grad en solid motor der virkelig var gode til at være over alle bolde og bruge deres fysik. En stor kamp i maskinrummet af Ida Gundersen og Kathrine Møller.

Kort inden pausen har vi en rigtig god mulighed for at score. Hurtigere end de fleste når at vende sig i sengen, så var bolden sendt i dybden den modsatte vej og efter en ordentlig gang kluddermor får en Mejrupspiller prikket bolden ind - en kold spand vand i hovedet kort før pausen. 

I 2. halvleg får vi vind og sol i øjnene og det påvirker spillet en smule. Mejrup er hurtigt over os på alle bolde og det unge hold spiller fin bold. Vi er stadig bolddominerende, men så begynder et rædselskvarter. Først kommer en lang bold fra deres bagerste kæde pludselig op og bliver farlig da keeper Line Møller bliver i tvivl og ikke får sparket bolden ud af kommunen. Det koster og den ligger kort efter i målet. 

Senere blev det tid til hjørne og et knivskarpt indlæg går i bagerste område hvor vi holder åbent hus og de header den flot ind. 

Bare to minutter senere er det så som at se elever komme til at aflevere deres tyskaflevering til en matematiklærer. Bolden bliver serveret på et sølvfad til en Mejrupspiller og herefter går den i dybden igennem midterforsvaret og bliver prikket forbi en chanceløs Line Møller.

Det var som at se "the day after tomorrow", og pigernes humør var længere nede i kulkælderen end Wilhelm Høm's gamle sang. 

Ud af den blå himmel skete der så pludselig noget. For en omstilling på midtbanen giver pludselig en 1-2 bold mellem Sara Poulsen og Anne Sjømann. De broderer sig igennem forsvaret med større kvalitet end "klar parat sy" på TV2 fri nogensinde har kunne præstere. Alene med keeperen svigter Sara ikke og vi får reduceret. 

Ganske kort efter får vi så fornyet tro på tingene da et præcist hjørnespark fra Sara falder ind midtfor feltet og Sigrid Gundersen nærmest løber bolden i kassen. Et super mål af den lynhurtige kant som fik comeback efter en lang skadespause.

Flere mål kom der ikke og årets første nederlag blev en realitet.

Der var masser af opløftende momenter og vi er langt mere med i kampen end resultatet antyder. Pigerne arbejde målrettet med sammenspillet og vi er blevet langt bedre til at flytte bolden rundt. Det er en fryd at se og samtidig har vi fundet en sublim midtbane som binder alle leddene sammen. Stor stor ros til Ida Gundersen og Kathrine Møller for en rigtig flot kamp.

Vi ved vi er underdogs i langt de fleste kampe, men alligevel er vi med i kampene og ikke uden chancer. Vi tror på det, og er overbeviste om, at vi vil komme til at hente flere points i år.

Dagens spiller: Ida "Modric" Gundersen

Ida har efter sommerpausen fået plads på den defensive midtbane og hun gør det fremragende derinde. Hun er vores egen Modric og har på mange områder de kvaliteter han tryller med i Real Madrid. Kan Ida fortsætte hendes spil så bliver hun en stor profil for holdet i efteråret.

Referent: Lars Løvig