LAN/Wii Party overvældende tilmelding

LAN/Wii-Party i Låstrup

Borup Idrætsforening holder tirsdag den 16. februar LAN-Party (Lokal Area Network) for tredje år i træk. Arrangementet er for unge mennesker fra 3. klasse og ældre, der ønsker at spille computer. Traditionelt spilles der computer til langt ud på aftenen afbrudt af lidt fodboldspil på multibanen eller andre frivillige udendørs aktiviteter.

Interessen for arrangementet har nået nye højder, og vores tekniske udstyr har nået grænsen for, hvor mange børn, der kan deltage i arrangementet. Vi er derfor blevet nødsaget til at investere i yderligere mulighed for tilslutning af computere for at dække efterspørgslen.

Ud over LAN-partyet, der primært tiltrækker drenge, laves der i år Wii-party med hygge og dans for pigerne i et af omklædningsrummene.

I øjeblikket er der tilmeldt 31 børn til arrangementet. Det overstiger alle vores forventninger. Tilmed er mange af deltagerne gengangere fra de 2 foregående år, så det må være udtryk for, at det har været sjovt de foregående år. Efter indkøb af det ekstra udstyr, er der få ledige drengepladser og fortsat plads til flere piger.

Borup Idrætsforening vil gerne udnytte vores udendørs- og indendørs faciliteter til fulde, hvilket dette arrangement er udtryk for. LAN-Partyet er kommet op at stå efter ønske nogle af vores medlemmer. Har du lignende ønsker eller idéer til arrangementer, så skriv til info@borupif.dk, så vi kan tale om det.

Se indbydelsen til arrangementet på dette link.