SUB88 holdene i finalerunder

SUB88 Ungdomshold klarede sig forbilledligt til Regionsfinaler og Jyske Mesterskaber i flere af rækkerne i denne weekend. For det første er det flot, at så mange af SUB88 holdene igennem sæsonen har klaret sig så godt, at de kvalificerede sig til slutspillet.

Således har følgende hold kvalificeret sig til de afsluttende turneringer i Regionen:  U13 Drenge B Futsal, U13 Piger B Indefodbold, U13 Drenge B Indefodbold, U14 Piger B Indefodbold, U14 Drenge B Futsal, U15 Drenge C Indefodbold, U16 Drenge B Indefodbold og U17 Drenge A Indefodbold. Kæmpe tillykke med den flotte præstation der, at kvalificere sig til finalerunden.

Af ovenstående hold har U14 Piger B Indefodbold kvalificeret sig til JM i B-rækken, der afvikles den 5. og 6. marts i Kolding Hallerne. U17 Drenge A har yderligere kvalificeret sig til Jyske Mesterskaber (JM). Fantastisk præstation at spille sig videre til JM.

U17 drenge A fra SUB88 spillede i weekenden 6. og 7. februar finalerunden i JM i Fredericia Hallen, hvor 8 hold havde kvalificeret sig til det endelige slag om den flotte titel. Drengene spillede lørdag 4 kampe, hvoraf de vandt dem alle henholdsvis 8-1, 7-3, 9-1 og 9-3. Holdet lå således på en delt førsteplads i pausen mellem lørdag og søndag.

Søndag morgen var holdet ikke kommet helt ud af sengen og tabte 4-2 til sidste års finalist fra Jammerbugten. Men holdet kommet hurtigt på sporet og fandt for alvor storspillet frem med en 4-2 sejr over FC Århus. Dernæst vandt man over Arnum/Gram med 7-3 og dermed vinder af de indledende. Det betyd at holdet skulle møde Arnum/Gram i semifinalen og den kamp havde holdet fuldstændigt under kontrol og vandt med hele 8-1.

I finalen kom SUB88 drengene fortjent foran fra starten, men lavede derefter et par dumme fejl, og lod FC Aarhus komme ind i kampen. Desværre endte finalen med et nederlag med cifrene 2-5. Det var ærgerlige og skuffede drenge, der efter 9 hårde kampe på 2 dage måtte tage til takke med sølvmedaljerne. Mon ikke drengene kommer over det, og kan se deres flotte præstation med andre øjne, når der er gået et par dage. I hvert fald flot præstation og tillykke herfra.

Se yderligere på hjemmesiden www.sub88.dk

Her ses de lidt skuffede U17 Drenge A herrer efter finalenederlaget til FC Aarhus. Tillykke med den flotte præstation til jer. Spillerne fra venstre Peter Lund, Christian Malik, Anders Sørensen, Tobias Sloth og Simon Herman og træner var Flemming Lund.