Træningsopstart Borup IF 2016

Fodboldopstart Borup IF Herrer

Fredag den 5. februar var der træningsopstart i Borup Idrætsforening for herreseniorholdene. Formand Lars Justesen bød velkommen til de 18 seniorspillere, der var mødt frem for at prøve græsset af for første gang i 2016. Herrerne har her i foråret hold tilmeldt i 3 rækker, førsteholdet spiller i serie 3 og de 2 øvrige hold i serie 5 og 6. Endelig er der U70 holdet for særligt indbudte spillere, og Fjerde halvleg, der er for særligt særligt indbudte spillere.

Trænerteamet bestående af Niels Klausen og Søren Offersen bød på en let træning på grønsværen, hvorefter madmor Karin serverede 2 slags suppe i klubhuset. Af en eller anden grund var der flere til suppe, end til træning, så nu talte holdet 25 spillere. 

Søren Offersen er ansvarlig for serie 5. Han oplyste, at holdet ikke nødvendigvis fokuserer på resultater, men ligeså meget på samspillet mellem de unge og de ældre spillere. Han pointerede, at det er vigtigt, at alle føler sig som en del af holdet, og at der er en god tone mellem spillerne. Han oplyste, at Poul Johannesen er ny holdleder for serie 5 holdet, og han vil gøre sit yderste for at holde styr på spillere og materialer. Søren ønskede en god sæson og udtrykte ønske om, at de ”gamle” også vil besøge træningsbanen i optakten til forårssæsonen.

Niels Klausen præsenterede sin plan over sæsonen ved at opliste nye tiltag og ønsker for sæsonen. Med hensyn til det sportslige mål for forårssæsonen, oplyste han, at sæsonmålet nok tilrettes hen ad vejen. Mange ting har indflydelse på, hvor vi kommer hen, og ikke alt kan forudsiges. Niels udtrykte ønske om, at spillerne viser god træningskultur, for jo flere, der er til træning, jo sjovere bliver det at deltage i træningen. Han opfordrede desuden til, at spillerne melder afbud i god tid, så træningen kan tilrettes. Det er både for trænerens skyld, men bestemt også for kammeratskabets skyld. Niels lagde vægt på, at det sociale også skal være en del af fodboldkulturen i Borup. Fællesspisning, TV-fodbold eller andre tiltag er velkomne.

Der er fælles træningslejr for alle herreseniorspillere med god tilslutning. Spillerne skal af sted til Skjern fra fredag til søndag. Træningslejren byder selvfølgelig på socialt fællesskab, men også på i alt 3 træningskampe i de 3 dage. Spillerne kan derfor godt kridte støvlerne.

Serie 5 deltager i DBUs træningsturnelring med første kamp hjemme den 12. marts med Viborg Nørremarken som modstander. Serie 3 er ikke tilmeldt en regulær træningsturnering, men Niels har selv arrangeret træningskampe, der burde sætte spillerne op til de ”rigtige” fodboldkampe fra den 28. marts.   

Mads Tougaard oplyste, at bødekassen fortsætter i den kommende sæson, og mindede i den forbindelse om, at ”nogen” har røde tal på opgørelsen.

Borup Idrætsforening byder velkommen til aftentræninger i den kommende tid, hvor spillerne træner tirsdag og torsdag aften. Evt. nye interesserede er velkomne på træningsbanen eller kan henvende sig til trænerteamet.

Lars Justesen bød velkommen til de fremmødte herrer.

Velkommen på grønsvære i Borup Idrætsforening

Niels Klausen oplistede på bedste pædagogiske vis sine mål og forventninger til sæsonen.

Søren Offersen bød velkommen for Serie 5 spillerne. 

Karin havde forberedt 2 slags suppe, så spillerne igen kunne få varmen efter den første tur på græsset.