Fodboldskolen i Borup Idrætsforening dag nr. 2

Fodboldskolen i Borup Idrætsforening startede på andendagen med fantastisk vejr. Det var tørvejr og dejligt varmt, så dagen startede godt.

Fodboldskoleledelsen, trænerne og trænerassistenterne mødte tidligt til fælles morgenmad og for at gennemgå dagens program. Dagens øvelser blev gennemgået på video og trænerne gennemgik øvelserne, så de var klar til fodboldspillernes ankomst.

De 117 fodboldspillere ankom og blev fordelt på deres hold. De gik efter dagens opvarmning i gang med at øve forskellige fodboldsituationer. Der var lavet forhindringsbaner, skudtræning, taktik, stafet, dribleteknik og selvfølgelig blev der spillet kamp. Masser af kamp.

Tirsdag var også dagen, hvor spillerne skulle foreviges på foto. Fodboldskolens fotograf kom forbi og sammen med Poul Johannesen blev der stillet op til fotosession. Spillerne på de forskellige hold skiftedes til at besøge fotografen, så forældrene kan købe souvenirbilleder fra fodboldskolen. Foto fremsendes senere direkte fra fotografen.

Spillerne samledes til frokost i teltet for at få pastagryde lavet af frivillige kræfter. I dag var det Karin Elkjær og Ane Emilie Nielsen, der stod for tilberedning af mad til dem, der havde valgt at købe mad, mens andre fandt madpakkerne frem.

Fodboldøvelserne fortsatte efter frokost, inden spillerne kl. 13 samledes til frugtpause. Vejret var i dagens løb blevet småkoldt. Det regnede til tider ret meget, og nogen af spillerne havde problemer med at hole varmen. Da spillerne alligevel var kolde og våde, kunne de lige så godt gå hele vejen. Skumfesten fra Byfesten i Låstrup blev gentaget. En oppustelig fodboldbane blev fyldt med skum, og så var der fri fest i skum til halsen. Selv om det var koldt, så glemmer man hurtigt, at man fryser, når man har det sjovt. Ingen kan være i tvivl om, at det var sjovt at deltage i skumbad med 100 deltagere. Selv trænerne og trænerassistenterne lod sig lokke til at tage en dukkert i skummet, mens andre mindre frivilligt endte i baljen.

Efter skumfesten var det slut på dagens øvelser og spillerne fik fri, så de kunne kommer hjem og hvile og blive friske til morgendagens øvelser.

Se billeder fra dagens oplevelser på dette link. 

Morgendagens frokosttilbud er pitabrød og derforuden er der rugbrød med pålæg til dem, der er mere sultne.

Husk tilmelding til overnatning på torsdag for dem, der er U12 spillere og ældre. Overnatningen koster 75 kroner, der dækker aftensmad, aftenhygge og morgenmad.

Vel mødt til gode og lærerige oplevelser på Borup Stadion i Låstrup.