Fodboldskolen i Borup Idrætsforening

Fodboldskolen i Borup Idrætsforening

Fodboldskole i Borup Idrætsforening

I Uge 27 holder DBU som bekendt fodboldskole i Borup Idrætsforening i Låstrup. I Låstrup er der byfest i uge 26, og vi har besluttet at lade byfestteltet blive stående, så fodboldspillerne kan udnytte teltet til spisning og til pauser, hvis der skulle blive dårligt vejr.

DBU Fodboldskolen foregår i dagtimerne. Vi ved, at nogle forældre har problemer med at få afleveret fodboldspillerne midt på formiddagen. Vi har derfor besluttet at tilbyde morgenpasning og morgenmad for alle fodboldskoledeltagere fra kl. 0630. Mandag morgen vil der være voksne i klubhuset fra kl. 0630. Har I brug for morgenpasning de øvrige dage, så skal fodboldskolen vide det dagen i forvejen, så vi ikke forgæves skal stå tidligt op. Morgenmad koster 10,- kroner pr. morgen. Morgenmad består af havregryn, cornflakes eller brød og mælk. Morgenmad betales på dagen eller forud på førstedagen.

Vi har desuden besluttet at tilbyde frokostordning til dem, der er trætte af madpakke efter et langt skoleår. Frokostplanen fremgår herunder, så I kan vælge frokost på de dage, hvor I synes, at det er et godt tilbud. Frokosttilbud mandag er en sportsbolle/sandwich. Deltagerne kan bestille frokostbollen ved ankomst til skolen, ligesom der kan bestilles og betales for frokost til ugens 4 øvrige dage. Der er mulighed for efterbestilling indtil dagen i forvejen. Frokost betales ved bestilling.

Det er selvfølgelig helt i orden selv at medbringe madpakke.

Tilkøb af MAD:

Morgenmad:                  Havregryn - cornflaks - brød mælk

Frokost:
Hver dag:                      Brød med leverpostej - makrel - spegepølse eller lign.- grønt og frugt.

Mandag:                       Sportsboller / sandwich
Tirsdag:                        Pasta gryderet med flute
Onsdag:                       Pita brød med tun - skinke
Torsdag:                       Pastasalat med kylling
Fredag:                        Frikadeller - kartoffelsalat – pasta

Udskriv og medbring vedhæftede bestillingsliste til madtilbud.

Borup Idrætsforening undersøger i øjeblikket, om det er opbakning til at fodboldskoledeltagerne fra U12 og ældre overnatter på stadion fra torsdag til fredag. Hvis vi får nok forældrehjælpere til arrangementet, så vil I får information om denne mulighed for tilkøb. Vi tænker, at det vil koste 75,- kroner at overnatte inkl. aftensmad, aftenhygge og morgenmad.

Skulle nogen af jer forældre have mulighed for at give en hånd med til diverse arrangementer, så giv besked til os på info@borupif.dk. Det kunne f.eks. være at hjælpe med at lave og servere frokost til fodboldspillerne én eller flere dage, eller evt. at lave hyggeaktiviteter og overnatte i teltet sammen med fodboldspillerne fra torsdag til fredag.

Vi glæder os som sagt til at tage imod en flok herlige fodboldspillere mandag i uge 27. Vi håber, at I glæder jer lige så meget som os. Vi er sikre på, at det ok skal blive både lærerigt og sjovt.

Vel mødt til gode fodboldoplevelser på Borup Stadion i Låstrup.

Ud over ovenstående tilbud arrangere vi overnatning i teltet med aftenhygge fra torsdag til fredag for de ældste deltagere (U12 og op). 

Vel mødt til hyggelige, sjove og aktive timer på Borup Stadion i Låstrup.