Fodboldskolen i Borup If torsdag

Fodboldskolen i Borup Idrætsforening dag 4

Torsdag morgen mødte fodboldspillerne i DBU Fodboldskole i Borup Idrætsforening frem til nye fodboldoplevelser på grønsværen i Låstrup. Over halvdelen af skolen er nu afviklet og spillerne kender derfor deres trænere og trænerassistenter rigtig godt.

Dagens program var gennemgået fra morgenen af, så trænerne var vel forberedte på dagens udfordringer. Det sker dels ved gennemgang af den trænermanual, der sikrer, at fodboldskolens pensum nås gennemgået og ved hjælp af videoer, der viser, hvordan øvelserne skal udføres. De unge trænere har derfor god mulighed for at få dagens øvelser afviklet på en måde, så spillerne lærer noget og bliver bedre til fodbold.

Formiddagen gik med forskellige øvelser i teknik, taktik og kamp tilrettet efter spillernes alder og erfaring.

Til dem, der har tilmeldt sig klubbens frokostordning, var der forberedt pastasalat med kylling og flutes, samt yderligere rugbrød med pålæg, til dem, der var ekstra sultne. Desuden slush ice fra klubbens utrættelige slush ice maskine. Slush ice er i bund og grund frossent saftevand. Fordelen ved slush ice er netop, at det er så koldt, at spillerne ikke drikke for meget af det. Der suppleres med vand og mælk til måltiderne. Lill Panduro havde tilberedt dagens frokost, som blev serveret af Karin Elkjær, Ane Emilie Nielsen, Poul Johannesen og Lotte Wendelboe. Igen stor tilfredshed med den frokost, der blev serveret.

Efter dagens øvelser tog de yngste af spillerne hjem, mens de af spillerne, der ønskede at sove i byfestteltet gik i bad og klædte om. De skulle jo være klar til aktiviteter og hygge på stadion i aftenens løb. I alt 46 af spillerne valgte at deltage i overnatningsarrangementet. På fodboldskolen i Borup lærer man ikke kun at spille fodbold, man lærer også de fordele, der er ved de sociale arrangementer, som er én af hjærnestenene i Borup Idrætsforening. Dejligt med opbakning til initiativerne. 

Først var der afslapning på hoppepude, i klubhuset, på forboldbanen, i teltet og i andre hjørner, hvor spillerne i grupper fandt sammen og hyggede sig. Dagens festmiddag var klar kl. 18, hvor grillmester Lars Justesen stod klar med grille præriesteaks og pølser. Sammen med grillmenuen, blev der serveret salatbar og pommes frites ad libitum. Yderligere hjælpere ved aftensmaden var igen Karin Elkjær og Ane Emilie Nielsen, samt Morten og Eva Nielsen. Desuden var alle trænere og trænerassistenter behjælpelige.

Trænerleder Thomas Mikkelsen skitsererede aftenens forløb. Det var først og fremmest fri hygge på stadionområdet, bål på bålpladsen med mulighed for at lave bålpandekager og skumfiduser. Kl. 21 var der EM-kamp i klubhuset mellem Frankrig og Tyskland, og derefter på hovedet i seng i teltet. Ved redaktionens slutning var fodboldkampen ikke slut og dermed var der fortsat liv og glade dage i klubhuset.

Se billeder fra dagens begivenheder på dette link.

Til frokost fredag er der forberedt et festmåltid bestående af frikadeller, kartoffelsalat og pasta, samt selvfølgelig rugbrød til de meget sultne spillere. Fodboldskolens sidste dag er forude, og børnene glæder sig helt sikker til at se, hvad der er planlagt til afslutning på en uges fodboldoplevelser.

Vel mødt til gode sociale arrangementer i Borup Idrætsforening.