Sommercykling forlænges

Cykelholdet Én Op har de seneste 2 onsdage holdt sommercykling for alle interesserede. Første onsdag deltog 11 cyklister og anden gang deltog 13 deltagere. Ruterne har været 68 og 65 kilometer for den lange tur, mens den kortere har været på 55 kilometer. Der var desuden planlagt ruter på 22 og 33 kilometer, hvis nogen skulle have haft lyst til at prøve kræfter med lidt kortere ruter.

På Cykelholdet Én Op lægger vi vægt på det sociale omkring cyklingen. Derfor cykler vi først i ca. 2 timer, og derefter er der fælles te, frugt og kiks og en snak om dagens tur og meget andet. 

Vi synes selv, at det har været positivt. Der er dukket nye ansigter op til turene, som normalt ikke cykler sammen med os. Det er vi rigtig glade for. Desuden har Skals Outdoor Cykling har stillet talstærkt op begge onsdage på den lange tur, og det har fungeret rigtig fint med lidt større hold, end vi normalt kan mønstre. 

Vi havde håbet på, at der var dukket nogle knapt så ambitiøse cyklister op, som kunne tænke sig at prøve kræfter med motionscykling. Husk det er sundt at cykle, og det forlænger livet og øger livskvaliteten. De f.eks. dette link og sundheden ved cykling. Samtidig belaster det ikke kroppens led på samme måde, som f.eks. løb gør. 

Vi giver sommercyklingen en chance mere, idet vi forlænger ordningen i hvert fald til onsdag den 20. juli, hvor vi igen cykler fra Borup Klubhus, Låstrupbakken 10, 8832 Skals. 

Find en ven med samme ambitionsniveau som du selv har og mød op på onsdag til en fælles cykeltur med socialt samvær efter turen. Man kommer nu engang længst og kommer af sted, hvis man har aftaler med andre motionister. 

Vel mødt til sunde timer i vores smukke lokalområde og den fantastiske natur her omkring.