Sommercykling åben for alle på onsdag

Cykelholdet Én Op invitere på sommercykling

Oven på en god byfest i Låstrup, hvor flere arrangementer var lavet for at sætte fokus på det at dyrke motion, herunder at kommer i gang med at dyrke motion, inviterer Cykelholdet Én Op på sommercykling.

Det sker onsdag den 13. juli, kl. 1730.

Sommercykling tager udgangspunkt fra Borup Klubhus i Låstrup.

Vi håber, at rigtig mange, efter det inspirerende foredrag med Lindy Aldahl, og efter at have prøvet én af cykelruterne til byfesten, har fået lyst til at prøve at cykle med på turene. Cykelholdet Én Op cykler på racercykler, men der kunne måske dannes grupper på andre cykeltyper.

Nogen har spurgt til det lidt mærkværdige holdnavn, og det er enkelt. Når cykelhold kommunikerer under cykelturen, er det ofte i enkle ordrer, der ikke kan misforstås. Ordrerne ”én ned” og ”én op” refererer til at skifte ét gear ned eller ét gear op og bruges, når holdet vil sænke eller hæve farten. I overført betydning cykler ”Cykelholdet Én Op” med det fælles mål at blive bedre og dyrke motion sammen. Deraf navnet.

Cykelholdet Én Op planlægger flere ruter til de 2 dage. Turene har forskellige længder og forventes at tage ca. 2 timer, hvorefter alle samles i klubhuset til et kop te, saftevand og hygge. Der er selvfølgelig også mulighed for, at man cykler sin egen tur, hvis ikke man har mod på at cykle i 2 timer.

Vi opfordrer alle til at møde op og få en snak om vores cykelture og om mulighederne for at være med. Der kræves ikke specielle forudsætninger eller udstyr til de 2 omgange Sommercykling.

Onsdag den 13. juli er der planlagt ruter på 22, 34, 52 og 63 kilometer i det naturskønne område i Fjordparken og i det sydlige Himmerland. Alle er selvfølgelig velkomne til at cykle deres egen tur, hvis de planlagte ruter ikke passer til ens cykel eller tempo. Der er frugt og te i Borup Klubhus efter cykelturen. 

Med ønsket om en god og sund sommer, håber vi, at vi ses.

  

Rute på 63 km  

Rute på 52 km  

Rute på 34 km   

Rute på 22 km   

Se også Fjordklyngens MTB-Spor