Referat Serie 5 mod Tjele Vest Sport

Serie 5 spillede 0-0 i topkampen på udebane mod Tjele Vest Sport.

Optakten til kampen var ikke helt super, men træneren fik samlet de nødvendige 12 mand. Alle på holdet leverede en super god fight mod et ligeledes godt spillende hjemmehold. I fravær af Flemming Lund, fik Peter Skov tjansen som bagerste mand, og det gjorde han rigtig godt. Han blev fortjent valgt til kampens spiller.

Borup stod godt på banen og arbejdede godt defensivt, men det kneb med at komme frem ad banen og desværre og med at komme til chancer. Den største chance i kampen tilfaldt Borup, da Simon Saugmandsgaard Kruse i 43. minut, da Claus Nedergaard snittede en lang bold videre til Simon, som afdriblede målmanden. Desværre tøvede han med at sparke bolden i det tomme mål og blev i stedet tacklet af en Tjelemand.

Anden halvleg fortsatte som i første. Vi stod godt, men Tjele trykkede på og fik en del indlæg, som forsvaret og Kaare dog havde fint styr på.

Kampen endte 0-0, og det kan Borup alt taget i betragtning godt være tilfredse med. Ud over Peter Skov gode spil, spillede Kaare også rigtig godt i kampen. Der var ligeledes et godt comeback og gensyn med Henrik Bitsch 👍👍