Referat Serie 5 mod Viborg B67

Borup Idrætsforening serie 5 hold er stadig ubesejret i foråret. Det holdt dog hårdt hjemme mod Viborg B67 mandag aften. De 2 hold ligger henholdsvis som nummer 1 og nummer 2 i puljen. Helt utroligt sluttede kampen uafgjort 0-0. Et resultat som 3-5 til udeholdet havde måske været mere passende, henset til spil og chancer.

På Borups side havde den altid aggressive Simon Saugmandsgaard Kruse en friløber i 15. minut, som han desværre brændte. Viborg B67 havde også deres chancer, som blev godt reddet af dagens mand Kaare Elkjær.

Selv et straffespark, begået af Kaare selv, brændte udeholdet på den velspillende målmand.

Anden halvleg fortsatte med mange hårde dueller, som kampens dommer havde svært ved at overskue. Viborg B67 havde mest overtag i spillet og efter 70 minutter, fik de igen tilkendt et straffespark, da Klaus Kristensen havde hånd på bolden.

Kaare Elkjær snuppede straffesparket, og Borup levede videre i kampen. I de sidste 15 minutter havde Borup nok 2-3 100 procents chancer ved Simon Saugmandsgaard Kruse, men desværre ville bolden ikke ind. En god fight af alle, og vi hænger stadig på, hvor det er sjovt.