70 minutter

3-1

80. minutter

Stærk holdpræstation trods nederlag

Så kom dagen hvor vores darlings tog turen til Aalborg og skulle på besøg i en stor traditionsklub med store drømme. Deres klare ambition er pt. at rykke op i 3F-ligaen over en 5-årig periode. De ligger også suverænt nr. 1 i puljen. Derfor var det en flok piwer, spændte som en flitsbue, der kom på besøg.

Måske kunne vi godt have brugt en tændstik til kampstart. For tændingen og gnisten var ikke helt på plads. Det gjorde også, at Aab kom med et stort tryk og så ud til at skulle overløbe os. Men efter at have sundet os og fik sat struktur på vores organisation, så blev det pludselig et panserværk de skulle bryde igennem. Som de garvede skolelærere de to trænere er, så havde vi luret deres opskrift på mål. Lange bolde over midten eller opspil på angriberne. Dette fik piwerne lukket ned på fornemste vis. Det gav mulighed for at lukrere på omstillinger når muligheden bød sig. Samtidig blev der danset SUB-tango på sidelinjen, hvor der med masser af klapsalver og positive tilråb til SUB-damerne blev skudt mod Aab's psyke. Det virkede efter allerbedste hensigt og pludselig var der ild i tændstikken.

Kort før pausen opdagede Aab desværre en revne i værket og en bold blev ikke gjort færdig. Derfor kunne deres angriber på fornem vis lægge bolden over Line til føring bare ganske kort før pausen.

Er der noget trænere elsker så er det nostalgi og i pausen blev der rost i store vendinger. Vi kunne igen se den organisation som gav sejren mod Fortuna Hjørring. Beskeden var derfor klar - fortsæt den tango i så smukt danser i dag!

Måske virkede det, for efter bare 2 minutter bliver der lagt højt pres og Leah tager på en af sine dribleture der ville gøre selv Ronaldo rundtosset. Op og ned, ud og ind og som Piraten i Djurs Sommerland drev hun gæk med forsvaret. Desværre kom hun for tæt på keeperen som redder den store chance.

Herefter holder pigerne fast i organisationen og spiller virkelig flot defensiv fodbold. Ja, måske en smule græsk/norsk, men det er ikke mange damespillere der har så stor disciplin til at udøve den type fodbold.

Efter et kvarter af 2. halvleg kommer vi desværre yderligere bagud i endnu en situation hvor der ikke bliver clearet ud af kommunen. Derudover er Ena uheldig og retter bolden af i eget net.

Så kom kampens store øjeblik. For pludselig giver omstillingen pote. Et boldtab midt på banen af deres midterforsvar bliver opsnappet af Nikoline som sender Leah i dybden. Hun skyder afsted som en kanonkugle og til sidste lægger hun bolden uimodståeligt over en fremadstormende Aab-keeper. Spændingen er tilbage!

Vi får desværre ikke lov at udligne da Aab bare 10 minutter senere viser fremragende boldteknik. Et træk igennem vores forsvar skar igennem som en kniv i blødt smør og de bringer sig foran 3-1

Det bliver også kampens resultat som vi føler misvisende. Vi kontrollerede dem i vores defensiv og spiller måske vores bedste kamp. Vi har ikke så mange chancer selv, men med mere skarphed og kynisme havde resultatet set anderledes ud.

Pigerne skal roses for enorm disciplin og organisation. De fik et hold med bedre individuelle spillere til at fremstå dårligere og med lidt held havde vi hentet et point på dagen.

Stor ros til damerne for kampen og nu ser vi med spænding frem til kampen på mandag i Ulbjerg hvor det er tid til revanche mod Vejgaard.

Dagens spiller: Tessa "Marcelo" Vadsholt

Tessa har i de sidste par kampe assisteret i forsvaret på backerne. Som hun selv sagde, "jeg keder mig lidt på kanten". Derfor testede vi hende af og i dag overtog hun Saras plads i hendes fravær. Det gjorde hun med stor vilje, teknisk kvalitet og utrolig flot disciplin. Hun har i den grad vist imponerende evner defensivt og man kom af og til, til at tænke på Marcelo. Hun skal i den grad roses stort for hendes indsats i forsvaret.

Referat: Lars Løvig