Fodboldskole 2016

DBU Fodboldskole

Salget af billetter til DBU Fodboldskole 2016 er nu startet. I SUB88 samarbejdet skiftes de 3 moderklubber Skals FF, Ulbjerg IF og Borup IF til at afvikle fodboldskolen, og i 2016 er det Borup Idrætsforening, der er vært. Det vil sige, at det er Borup Idrætsforening, der stiller med skoleleder og trænere, og det er Borup Idrætsforening, der forestår afvikling og beslutter, om der skal tilbydes madordning mv. Mere om det senere her på hjemmesiden.

Tilmelding foretages via billetnet på Internettet på dette link. Søg derefter på Skals.

Alle der tidligere har deltaget i DBUs fodboldskole har fået en mail direkte i mailboksen, så det skulle lette tilmeldingen til årets skole i SUB88.

Børn født i årene 2001 til 2008 kan tilmeldes skolen. For de yngre børn afvikles DBU Skattejagt, der afvikles af Ulbjerg IF i 2016. Skals FF står i 2016 for afvikling af SUB-dagen, der er det tredje store arrangement, der går på skift mellem klubberne.

Fodboldskolen afvikles i Uge 27 på Borup Stadion, Låstrupbakken 10 i Låstrup. Skolen starter mandag den 4. juli kl. 1000 til fredag den 8. juli kl. 1500. Låstrup holder byfest i Uge 26, så byfestteltet bliver stående på stadion, så spillerne har mulighed for at komme ind og spise, hvis det skulle være dårligt vejr.

Vel mødt til hyggelige sjove timer på Borup Stadion.