Første kamp i Borup IF Serie 3 mandag den 28. marts kl. 1330

Borup Idrætsforening melder sit Serie 3 hold klar til sæsonstart på hjemmebanen på Borup stadion i Låstrup. Det sker mandag den 28. marts kl. 1330. Mød op og giv vores velforberedte drenge en hjælpende hånd fra sidelinien. Se optakt til sæsonen på dette link.

Græstæppet på opvisningsbanen er nurset af kridternes kærlige hånd. Banen er tromlet og kridtstregerne snorlige. Vores stabile kridtere melder banen total klar til årets første kamp.

Vores ligeledes stabile kantinedamer melder sig også klar til sæsonstart. Kantinen holder første åbningsdag i forbindelse med kampen. Vi fejrer sæsonstart ved at lægge en håndfuld pølser på panden, så tilskuerne kan få deres sult stillet.

Fodboldspillerne har igen i år solgt målaktier, og årets første målaktievindere udtrækkes i pausen. Der trækkes ved hver hjemmekamp lod om 2 sponsorpræmier og 2 x 2 billetter til Viborg FFs næste hjemmekamp i Viborg. Forårets hovedpræmie er i år et værdibevis til en ferielejlighed i Cannes med en værdi på 2400 kroner. Har du endnu ikke købt en målaktie, kan du henvende dig til info@borupif.dk eller direkte til én af fodboldspillerne. Alle solgte målaktier inden kampstart deltager i lodtrækningen i pausen.

Vi opfordrer alle til at komme i god tid. SUB88 U16 drenge spiller forkamp i Borup mod Kibæk IF. Den kamp starter kl. 1200.

Vel mødt til hyggelige og spændende timer i 2016.