Optakt til sæsonstart i Borup IF serie 3

Holdet der klarede oprykning til Serie 3 i efteråret.

Dagens kamp

Efter en lang forberedelse med mange træningskampe og træningspas, står Borup IF serie 3 foran sæsonpremieren. Det sker mandag den 28. marts, kl. 1330 på hjemmebane i Borup hvor vi står klar med en af områders nok mest veltrimmede fodboldbaner.

Årets første modstander er Sønderup/Suldrup IK Frem.

Borup IF går til sæsonpræmiere med trænerduoen Niels Klausen og Søren Offersen. Niels Klausen tager sig af førsteholdet og Søren Offersen tager sig af andenholdet.

Der er spillet 7 træningskampe, hvor mange spillere har fået chancen for at vise, hvad de besidder. Førsteholdet har tabt den første og den sidste træningskamp. Seneste kampen i onsdags mod et velspillende Møldrup hold. Mellem de 2 tabte kampe, havde holdet en god periode med 3 sejre i træk og 2 uafgjorte. Borup IF har også haft en vellykket træningsweekend i Skjern med rigtig god opbakning. Hele 28 herrespillere deltog i træningslejren, så optakten til sæsonstart har været optimal.

Nu håber klubben og træner Niels Klausen, at man kan starte sæsonen med at komme på pointtavlen, selvom man formodentlig møder en stærk modstander i mandagens kamp. Træneren melder, at han på trods af sædvanlige småskader stiller med det stærkeste mulige hold, så vi har grund til at tro det bedste.

Det kan også nævnes at Borup IFs andenhold i serie 5 har haft en god start på forberedelserne. Ikke mindst med 2 store sejre i de seneste 2 træningskampe.

Nyt fra truppen.

Siden oprykningen sidste efterår er der sket nogle få ændringer.

På den negative side kan nævnes, at Thomas Overby har valgt at holde en pause, og Jakob Lyngsøe er desværre forsat langtidsskadet med en drilsk lyskenskade. Den holdt ham også ude hele efteråret. Lars Tougaard har fortsat en knæskade, som har holdt ham ude, siden oktober måned. Der er dog en forventning om, at Lars snart er klar igen, og vi håber det bedste for Jacob.

På den positive side, så er den spillende træner Niels Klausen for alvor med i truppen igen efter nærmest 2 hele års pause, efter den alvorlige skade, som han pådrog sig i en fodboldkamp kort efter, at han var startet i klubben.

Til erstatning for Thomas Overby, har trænerteamet valgt at rykke andenholdstræner Søren Offersen op på førsteholdet.

Ny i truppen til sæsonpremieren, er den unge Anders Tougaard, der er sidste skud fra Tougaard-klanen. Anders har kæmpet sig med i truppen efter gode indsatser i et par af træningskampene. Ikke mindst i den seneste, hvor han lavede et kanon mål mod Møldrup. Anders kan debutere i dagens kamp og stammer fra det tidligere succesrige U 16 hold, hvor der nu er hele 5 markspiller med i førsteholdstruppen.

I mandagens kamp får holdet københavner hjælp, idet Frederik Svenningsen er hjemme og er med på holdkortet. Dejligt at se, at vores landflygtige medlemmer ikke helt har glemt os. 

Til det sidste, så har der været hård kamp om målmandsposten, hvor valget har stået mellem rutinerede Bo Soelberg og unge Christian Mønsted. Trænerteamet har til sæsonstart valgt, at give Bo Soelberg chancen på førsteholdet, selv om Christian Mønsted stod i mange af efterårets kampe.

Se holdopstillingen ved at klikke her.

Dagens Modstander - Sønderup/Suldrup

Sønderup/Suldrup har været et rent elevatorhold i de senere år. Det ene år har holdet været i serie 1, for pludselig kun ét år efter at være i serie 3. Holdet har også vist, at det kan gå lige så stærkt den anden vej. Sidst Borup IF mødte holdet, var det sidste forår i serie 3, hvor Sønderup/Suldrup løb af med sejre i begge kampe efter tætte opgør. Holdet har fået ny træner, og de har fået et par gode spillere tilbage, men ellers er det sparsomt med oplysninger om årets første modstander. Det er derfor med spænding, at der tages hul på den nye sæson.

Målsætning

Der er ingen tvivl om, at Borup IF har et talentfuldt førstehold med en bred trup af spillere. Mange af spillerne er dog kun en 16-17 år, så der skal kæmpes og køres erfaring på kontoen. Med Holdets unge alder i betragtning, må forårets succeskriterie helt klart være, at holdet sikrer sig en sæson mere i serie 3. Ikke mindst, når holdet igen er havnet i en rigtigt stærk pulje, ligesom det skete sidste forår. Flere af holdene i puljen har således spillet i serie 1 eller serie 2 indenfor de semeste 2 år eller bare her i efteråret.

Støt holdet

Borup Idrætsforening håber på god opbakning til vores spillere. Der sker bedste ved, at vise opmærksomhed omkring holdets kampe. Ikke mindst ved at møde op til vores hjemmekampe her på Borup Stadion i Låstrup.

Følg med i stillingen og se, hvornår holdet skal spille på dette link.