Referat Borup IF Serie 3 mod ØK

Borup IF Serie 3 mødte lørdag den 5. marts ØK på træningsbanen i en lokalt arrangeret træningskamp og fik sæsonens første sejr i hus.

Til træningskampen havde træner Niels Klausen lidt af en overraskelse i startopstillingen. Lasse Braad var tilbage i den gule trøje og gjorde kampen igennem en ganske glimrende indsats helt i front.

Andre ændringer var, at Niels Klausen var med igen, og som noget helt nyt på den centrale midtbane.

Hvis Borup IF Serie 3 i torsdagen træningskamp mod Skive havde rekorden i, hvor ungt et hold, man havde til start, så havde man det omvendt i lørdagens kamp, hvor holdet nok stillede med den ældste bænk, der længe er set, idet profiler som Søren Offersen og Flemming Lund sad på bænken fra kampens start.

Første halvleg var præget af en gang hård fight, hvor Borup flere gange var tæt på at score. Blandt andet havde Lasse Braad et glimrende forsøg, der desværre strøg lige over mål.

I anden halvleg satte Borup sig mere på kampen, og kom foran efter 18 minutter, da Mads Tougaard udnyttede en ripost fra Christian Maliks langskudsforsøg. Lige efter måtte indskiftede Søren Offersen ud i 10 minutter efter et groft frispark. Derved kom ØK ind i kampen og Bo Soelberg måtte hive en dobbelt redning frem, så det lykkedes ikke for ØK at udnytte fordelen.

I stedet slog Borup contra, og Lasse Braad fandt glimrende Mads Tougaard, som løb igennem, men hans forsøg blev afværget af målmanden. Peter Lund fik efterfølgende fat i bolden, og han loppede den elegant over målmand og forsvar og i mål til kampens resultat 2-0.

Der var igen lovende takter. Bedst var vel den spillende træner Niels Klausen og Christian Malik på den centrale midtbane, men som tidligere nævnt gjorde Lasse Braad det også fint i de 75 minutter, hvor han var med.

I næste uge drager holdet på træningslejr i Skjern. Der håber man at få de sidste detaljer omkring holdet på plads. Blandt andet afklaring af spillerne Kim Hermansen og Victor Lytzen ( der blev skadet i den første kamp). Jakob Lyngsøe er forsat langtidsskadet.