Træningslejr Borup IF fortsat

Foto fra kammeratskabsaften i Borup IF

Efter fredagens sejr over Tarm IF, (Se særskilt opslag om første del af træningslejren på dette link.) skulle Borup IF, serie 3 igen spille kamp om lørdagen. Inden kampstart var der fælles vandretur i Skjern for at få restitueret oven på fredagens kamp og hygge.

Lørdag mødte Serie 3 så Faster IF. Det er ikke helt klart, om det var gåturen, der gjorde det : )  For i hvert fald var holdet ikke klar og spillede en halvdårlig kamp. Især i første halvleg var det skidt, og den endte 0-0.

Anden halvleg startede lige så skidt som første halvleg. Forsvaret så ikke for godt ud, og Faster IF scorede i halvlegens første minut til 1-0. Det blev dog lidt bedre og med 2 mål af Mads Tougaard midt i halvlegen, vendte kampen og med resultatet 2-1 var en sejr i hus. Sejren var nok lidt heldig, da Faster IF gjorde en god figur. Desuden brændte holdet fra Faster IF et straffespark 10 minutter inden slutfløjt.

Kampen spiller var Mads Tougaard, der havde fået chancen i front.

Glædeligt at Serie 3 holdet kan tage 2 sejre med hjem fra træningslejren.

Efter lang ventetid, hvor Serie 3 holdets 2 kampe blev set, skulle Borup Ifs andenhold i Serie 5 vise deres værd. Modstanderen var Skjerns U19 hold. Borup kom forrygende i gang, da grand old man, Jørgen Nielsen scorede allerede i første minut efter et hjørnespark. Skjern kom mere og mere ind i kampen og fik udlignet efter 30 minutter.

I anden halvleg fandt Borup IF storspillet frem, og det erfarne Serie 5 hold viste U19 drengene fra Skjern, hvordan en kamp vindes. Med 4 mål på 20 minutter midt i halvlegen, blev kampen godt og grundigt afgjort.

Målscorerne var Sakarias Grønbæk til 2-1, Jørgen Nielsen til 3-1, Søren Offersen til 4-1 og endelig Hans Nørgård Nielsen til 5-1. Skjern fik 2 trøstemål i kampens sidste 2 minutter. Spillerne mener, at holdet på det tidspunkt allerede mentalt var gået til tredje halvleg.

Tredje halvleg blev træningslejrens udfordring. Først blev et måltid indtaget, dernæst var der møde om taktik og spillemåde. Endelig var der midnatsbowling og kammeratskabsaften. Denne del af træningslejren er desværre censureret for hjemmesiden, men det forlyder, at ikke alle slap helt skadesfrie fra nattens forløb.

Vel mødt til gode oplevelser med Borup Idrætsforening.

Vores udsendte spion har forsynet hjemmesiden med nedenstående paparazzifotos. Resten er censureret og tåler ikke offentliggørelse.

De erfarne tilskuere kikker på, mens der spilles bold på banen. Gode råd holdes ikke tilbage.

Kammeratskabsaften med bowling og hygge.

Sjovt skulle det være (tv) og de erfarne holder øje med, at alt går rigtig til (th)

Bukserne er revnet Anton, og hvad er det lige for en finger, der har været lidt for langt fremme. Skader blev ikke helt undgået til træningslejren, men den unge fyr må passe bedre på sin finger fremover. God bedring til Peter.

Tak for hyggelige og sjove timer i Borup IF.