Værestedet holdt vellykket forårsmarked og udstilling

Kulturcenter Værestedet melder om et velbesøgt forårsmarked søndag den 13. marts i tidsrummet fra kl. 10-16. Hanne Vinther og Kirsten Thomsen tilberedte tarteletter til gæsterne. Over 100 blev langet over bordet, så ud over besøgende, har der også været sultne gæster til stede. Desuden kunne der købes kaffe og kage fra køkkenet. 

Kreativ Fritid Låstrups medlemmer udstillede noget af vinterens flotte arbejde. Det var f.eks. ting fra trædrejeværkstedet, smedenes flotte knive og bestik fra essen, flotte vævede arbejder, strikke og hæklearbejder blev udstillet og endelig var udstillet flotte "Hakning" produkter. (hakning er ifølge de kreative udstillere en mellemting mellem strik og hækling kendt tilbage i midten af 1800 tallet). Der blev udstillet nyindbundne bøger og flotte æsker i et arbejdende værksted. I det hele taget var de forskellige værksteder bemandet med brugere, der kunne fortæller om de udstillede varer. 

Endelig var der smagsprøver på øl fra Herregården Hessel Ølbryggerlaug og smagsprøver på snaps fra Snapselauget på Herregården Hessel. Der kunne købes produkter fra Hessel, fra Ugelris Bryghus, fra Viskum Snaps og Aloe Vera prodokter fra boder på gangen. Smykker, kort og fine små tæpper.  

Bestyrelsen så endog meget tilfredse ud med udstilling og besøg, da hjemmesiden var forbi for at se på dagens aktiviteter. 

Husk i øvrigt, at der er generalforsamling på Kulturcenter Værestedet i morgen aften kl. 1900. Se opslag på dette link. 

Se udvalgte fotos herunder:

 

Tarteletter forberedes og nydes i dagligstuen

 

Bogbinder- og æskeudstilling samt arbejder fra trædrejerværkstedet

 

Trædrejer produkter og vævearbejde udstilles og sælges. 

 

Snapsesmagning hos Herregården Hessels Øl og Snapselaug, samt smagsprøver på øl og salg af øl fra Ugelris Bryghus.