Aktivitsdag for spillerne fra Fjends Cup

Aktivitetstur for Borup Idrætsforening.

I sommerferien vandt Borup Idrætsforening herrehold sommerturneringen Fjends Cup. Gevinsten var en pokal, et trøjesæt, en vandrepokal til låns i et år og 4.000 kroner i rede penge til brug efter eget ønske. Herreholdet brugte nogle af pengene til Knæk Cancer indsamlingen og resten på et tilskud til en social tur til Funhall i Viborg lørdag den 5. november.

Turen startede med fælles morgenmad og kaffe i klubhuset i Låstrup. Derefter var der fælles transport til Funhall i Viborg, hvor der var arrangeret sjove aktiviteter for de 20 deltagere, der havde været med på holdet i Fjends Cup.

Første aktivitet var funball, hvor spillerne fik en stor bold over hovedet og overkroppen, men ellers  var reglerne de samme, som i en normal fodbold kamp. Tacklingerne var meget hårdere, og det så noget mere voldsomt ud. Til tider også meget sjovere, og der var gode muligheder for at komme helt af med sine aggressioner. Spillerne mente, at det var hårdere end at spille en normal fodboldkamp.

Dagens anden disciplin var hockey, hvor spillerne skulle have "Fulde briller" på. Fuldebrillerne skulle give den virkning, at det føltes som om, at de havde en promille på over 1,2. Det forlød, at der var nogle få af spillerne, der skulle have en fordel her. I hvert fald var der et par spillere, hvor man ikke rigtig kunne se, om brillerne havde nogen effekt på deres spil (Frederik Hvid og Mads Tougaard). Træner Niels Klausen mente, at det var fordi de gik så meget i byen, men hvem ved?

Til sidst skulle spillerne ud i en vaskeægte bordtennis turnering, hvor spillerne var sat sammen i par - altså 2 og 2. Det startede med indledende gruppespil, hvorfra der gik 2 videre fra hver gruppe. Disse skulle så spille semifinale og herefter finale. I Finalen mødtes til manges overraskelses Søren Offersen og Mads Tougaard på den ene side mod favoritterne til finalen Nicklas Thorsager og Tobias Sloth, der havde været ubesejrede i gruppespil og semifinale. I finalen trak Søren Offersen og Mads T det længste strå og vandt.

Turen gik nu til Borup klubhus, hvor de fik et par øl, inden de skulle i forsamlingshuset for at fejre den gode sæson for alle tre hold. Alt i alt en fremragende dag, hvor der blev brugt en masse krudt, samtidig med, at spillerne fik grint af og med hinanden i de forskellige aktiviteter. Mon ikke det skal gentages en gang igen, hvis man nu igen kan vinde Fjends Cup titlen????

Se alle billeder fra aktivitsdagen på dette link. 

Se omtale af afslutningsfesten på dette link. 

   

Funball, hockey med fuldebriller og bordtennisturnering. 

Søren Offersen og Mads Tovgård vandt bordtennisturneringen.