Trænerteam på plads i Borup IF

Borup Idrætsforenings trænerteam 2017

Borup Idrætsforening har nu fået trænerteamet for 2017 på plads. Efter at Søren Offersen sluttede som andenholdstræner med udgangen af 2016, var der brug for nye kræfter til at assistere førsteholdstræner Niels Klausen. Ikke blot én afløser, men hele 2, så der nu kommer et trekløver af trænere i klubben.

 

Førsteholdstræner

Niels Klausen har tidligere i år fået forlænget sin kontrakt med Borup IF for hele 2017. Han glæder sig til at videreudvikle de mange unge spillere, der har spillet sig op i serie 3 her i efterårssæsonen. Der er en meget sund træningskultur i klubben, hvor spillerne forstår at prioritere træningen i deres travle hverdag. Derfor har der i efteråret været god opbakning til træningsaftenenerne, og de unge virker til at suge kompetencer til sig ved hver træning. Niels Klausen vil gerne følge op på det, som der er lagt grundsten til i de sidste par år, hvor klubbens førstehold har været nede at vende i serie 4.

Samtidig glæder Niels Klausen sig over den store opbakning, der generelt er i klubben. Der kommer mange til fodbold, der støttes op om klubben økonomisk, og mange aktiviteter i lokalområdet er med til at give en god økonomisk ballast til klubben. Desuden er der god opbakning til arbejdsdage og det daglige arbejde med at vedligeholde klubbens faciliteter.

 

Assistenttræner til førsteholdet

Frank Tylstrup, 38 år er ansat som ny assistenttræner til Niels Klausen. Frank Tylstrup bydes velkommen tilbage til Borup. Han kom tilbage i 2003 til Borup fra Sdr.Rind/Vinkel som en 25 årig ung gut, der med sit store talent var med på Borups hold både i serie 1 og i serie 2. han huskes fortsat som den, der gik forrest, når der skulle kæmpes, og mange ærgrede sig, da han i 2007 bosatte sig med sin familie i Løgstrup og fortsatte sin fodboldkarriere der.

I 2009 skiftede Frank Tylstrup tilbage til barndomsklubben Sdr.Rind/Vinkel, hvor han spillede de næste 4 år, heraf de sidste 2 som træner. Senest har han repræsenteret Ravnsbjerg/Løgstrup i serie 1 og serie 2.

Ud over at blive assistenttræner er Frank udset til at være bindeled og den erfarne spiller i en klub af rigtig mange unge spillere. Af trænererfaring har Frank som nævnt ovenfor været seniortræner i 2 år i SVIF (Sdr.Rind/Vinkel Idrætsforening), og han er lige nu træner for Løgstrups U13 drenge. I øvrigt en frivillig gerning, som Frank fortsætter med ved siden af assistentrænergerningen i Borup IF.

Borups sportslige ledelse er sikker på at Frank i kraft af sin fysik, erfaring og autoritet kan løfte det unge hold til en god placering i serie 3.

 

Andenholdstræner

Martin Gundersen bliver så det tredje blad i det trekløver, der kommer til at stå for træningen i Borup IF. Martin har spillet i Borup i mange år, og kender alle spillere, der har spillet i klubben i de senere år indgående. Han har været ramt af mange skader, og har derfor ikke haft mulighed for at spille hele tiden, men han har altid været i klubben og har fulgt holdene i tykt og tyndt.

Borup Idrætsforening er sikre på, at Martin med sin viden om spillerne og sine kompetencer som holdspiller er rette mand, der kan få 2. holdet bestående af mange unge spiller og en del ældre, til at nå endnu længere, end denne sæsons andenplads i serie 5.

Ikke mindst er klubben sikre på, at Martin er rette mand til at skabe holdånd omkring andenholdet, så det også er sjovt at spille fodbold på andenholdet. 

 

Velkommen til trænererne

Trekløveret er på plads til næste års trænergerning. Klubben håber, at klubånden kan være det fjerde blad til kløveret, der kan give det held, som kan være afgørende i fodbold. Fodbolden er jo trods alt rund, som erfaringen viser.

Borup IF byder trænerteamet velkommen til klubben og håber, at det er den rette konstellation til rigtig mange nye gode fodholdoplevelser for vores medlemmer.