Borup tabte efter 16 ubesejrede kampe

Kampens spiller Steffen Frederiksen (Arkivfoto fra Fjends Cup)

Så Tabte Borup efter 16. ubesejrede kampe.

Så gik den ikke længere efter ubesejret i 5 kampe i Fjends Cup og nu 11 kampe her i efteråret. Måtte Borups serie 4 herrer se sig slået i den 17. kamp, da holdet hjemme i topopgøret mod Hersom/Bjerregrav tabte 1-4 efter 0-0 ved pausen. Hersom/Bjerregrav overtog med sejren puljens førsteplads 2 point foran Borup.

Selvom det endte med en klar og fortjent sejr til Hersom/Bjerregrav var det ikke noget det tydede på det i kampens første halvleg. Har kunne det lige så godt have været Borup som Hersom/Bjerregrav, der kunne have bragt sig foran. Tættest på at bringe sig foran var Hersom efter 20 minutter på en kanon langskud,der ramte stolpen. Borup havde også sine chancer i denne del af kampen. Først headede Peter Lund Nicklas Thorsagers aflevering lige over mål. Så sendte Christian Malik efter en smart frisparkombination bolden lige ved siden af den ene målstolpen. Også Mads Tougaard var en skostørrelse fra at bringe holdet foran, men ind ville bolden ikke. Det var Hersom/Bjerregrav, der sluttede halvlegen bedst og Christian Mønsted havde et par gode redninger, så retfærdigt resultat med 0-0 ved pausen.

Efter pausen var det Hersom/Bjerregrav, der kom bedstfra start. Selv om de fik et gult kort, så bragte holdet sig foran 1-0 efter 5 minutter på et glimrende oplæg fra kampens bedste spiller Hersom/Bjerregravs anfører Kristian Høeg.

Borup svarede godt igen, da Frederik Hvid i det 15. minut headede Steffen Frederiksen indlæg i mål til 1-1. I de efterfølgende minutter var Borup yderligere tæt på at bringe sig foran et par gange. Bl.a havde Nicklas Thorsager en solotur og afslutning, hvor bolden blev reddet i sidste øjeblik af en forsvarer, inden bolden var gået i mål.

Hersom/Bjerregrav havde mere held i sprøjten og bragte sig i det 22. minut foran på et direkte frispark. Borup forsøgte resten af kampen at få den vigtige udligning og appellerede 2 gange for straffespark først hånd på bolden og Nicklas Thorsager blev kantet inde i feltet, men dommerens fløjte var tavs. Der udover havde Borup et godt skudforsøg fra Niels Klausen, men Hersom/Bjerregrav havde med føringen sat sig på kampen, og holdt den under kontrol. Holdet viste i den periode, hvorfor samme hold bare for halvanden år siden spillede i serie 2.

I kampens 39. minut blev det 1-3 da en angriber, efter et forsvars koks af anfører Frederik hvid, blev helt fri og loppede bolden i mål. Langt henne i overtiden blev det også 1-4 på et godt skud fra feltet.

Hersom/Bjerregrav overtog med dagens sejr puljens førsteplads med 30 points og kan med en sejr i en af de sidste 2 kampe sikret sig oprykning, da 33 points er nok til, at man bliver én af de 12 bedste 2’er, der sammen med 1’erne rykker op.

Puljens 2 nærmeste forfølgere Borup og Foulum/Trojka mødes i den sidste og afgørende kamp, så Hersom/Bjerregrav er allerede nu sikret puljens 2. plads.

Selvom Borup mistede førstepladsen, kan holdet selv afgøre, om det skal rykke op i serie 3. En Oprykning kræver, at Borup får mindst 4 points i de sidste 2 kampe. Disse kampe er mod Møldrup/Tostrup IF og mod Foulum/Trojka IF. Det er bare op på hesten igen for det unge hold, for nu skal der præsteres.

Dagens spiller blev Steffen Frederiksen, der for første gang siden Fjends Cup startede inde som venstre back.