Serie 6 i ny sejr. 5-3 mod Vejrumbro

Borup Idrætsforening serie 6 fik en ny sejr da holdet vandt 5-3 over Vejrumbro, og nu har sikret sig en noget overraskende 2 plads i puljen.

Borup fik en forrygende start, da holdet fik tilkendt et straffespark efter kun et halv minut. Straffesparket udnyttede Peter Skov sikret, og holdet havde fået en drømmestart.

Allerede efter 8 minutter blev det 2-0 på et flot gennemspillet angreb, som sluttede med at Pauli Nedergaard flot sendte bolden i mål med et velplaceret spark. Efter 20 minutter blev det 3-0 på et flot flot hovedstød af Pauli Nedergaard efter et hjørnespark. Ja alle spillere og de mange tilskuere troede ikke sine egen øjne. Selv Jørgen Nielsen ville have været misundelig over den præstation. Resten af kampen blev Pauli mandsopdækket, så han var færdig med at score.

Derefter gik holdet lidt i stå, og et ikke helt ueffent Vejrumbro hold scorede 2 gange. Pauli blev småsur og team-chefen fik en skideballe, at det også var fordi vedkommende var kommet på banen. Ja det var en mand med selvtillid, og den blev ikke mindre, da Pauli efter et nyt velslået hjørnespark steg til vejrs og headede sit 3. mål ind til halvlegsføring 4-2.

Alle gik rystede til pause. De ældre havde ikke set noget lignende i de op til 45 år, de havde spillet fodbold. Pauli Nedergaard med hatrick! Kampens unge, ja de var bare benovede. I anden halvleg blev kampen hurtigt afgjort, en af Young boys blev endnu en gang fældet i feltet. Og det tog Kenni Elkjær sig af i sin comeback kamp efter at næsten at været væk med skade i hele efteråret. Så stod der 5-2

Kenni lavede et tyndt straffe spark midt i halvlegen, som blev scoret på til slut resultat 5-3.

Resten af kampen var det dog tættere på 6 eller 9-3 for trioen fremme brændte gang på gang på den måske kommende Borup målmand.

Ja det har sin egen historie. Team-chefen Flemming Lund blev sent fredag aften ringet op af et familie medlem, om han skulle i Vejrumbro om lørdag. Det måtte han lidt tøvende indrømme at det skulle han, og selvom han prøvede at overbevise om at familie medlemmet skulle spille for Borup, så lykkes det ikke.

Dog lavede de en aftale, at hvis Borup vandt, så skulle han spille i Borup fremover, og hvis Vejrumbro vandt så var der gratis øl, vand og slik til målmand Morten.
Det endte jo med en sikkert Borup sejr og velkommende til Morten til næste år  😃

Nu er det så revanche opgør næste lørdag i Borup, og så må vi se om Borup sikrer sig endnu en spiller  👍

Dagens spiller blev suveræn Pauli Nedergaard, der i brormands fravær kunne spille uden nerver og han spillede sin livs kamp.