Borup IF serie 5 i forrygende sejr på 8-0 mod Kvik/Aalestrup

Borup IF serie 5 i forrygende sejr på 8-0

Forrygende, fantastiske serie 5 !!! Fredagens udekamp i kvik blev vundet med hele 8-0 👍selv med en lidt rodet optakt til kampen, sad Borup på kampen fra start til slut. Ikke mindst grundet en halv dårlig modstander. Efter blot 30 sekunders spil scorede Jørgen Nielsen på hjørnespark af Simon Andersen. 1-0 så var grunden lagt.

Jacob Plougmand Kynde, Simon Andersen og Hans Nørgaard Nielsen sørgede for, at Borup førte 4-0 ved pausen, og det kunne og burde havde været det dobbelte.

Søren Jensen vogtede målet i første halvleg uden de store problemer. Fra anden halvlegs start var derså debut i målet til Søren Sloth Offersen, og det gav nogle mærkværdige situationer. Kvik fik foræret nogle friløbere, men de blev paniske, når de skulle afslutte, så det fik de ikke noget ud af.

Oppe foran kom Pauli Brokholm Nedergaard på banen og nettede 2 gange. Derefter Hans og Søren hvert et mål på straffe. Det må betegnes som en god gang træning og forhåbentlig får vores serie 5 hold mere modstand på torsdag, når holdet møder Nørager/Rørbæk IF hjemme i Borup kl. 1830.