U70 Stævne i Borup den 26. september

Mandag den 26. september mødtes 40 ekstremt erfarne fodboldspillere på Borup Stadion i Låstrup. De 40 fodboldspillere skulle spille årets sidste U70 stævne i en række af 10 stævner, der skiftevis holdes i de 5 klubber, der stiller med hold til turneringen.  Holdene kommer fra Borup IF, Houlkær IF, Viborg FF, Løgstrup og Vestermarken. 

I de enkelte turneringer spiller holdene på 5 mands baner, og der spilles 4 x 15 minutter, så det er en times intensiv fodbold på de små baner. 

Efter turneringen blev resultaterne gjort op. 3 hold havde 9 point og lå dermed á point, så indbyrdes kampe og målscore måtte tages i brug. Efter et større regnstykke kunne vinderne offentliggøres. Det blev Vestermarken foran Løgstrup og VFF i nævnte rækkefølge. Borup og Houlkær endte lidt længere nede i rækken med ét point hver.

Efter stævnet var der fælles spisning af pølser, som Kurt Elkjær havde grillet. I dagens anledning var der pølser på husets regning for at sætte et plaster på såret fra en uheldig detalje, der opstod, da der ved stævnet i foråret ikke var mad nok.