Borup IF serie 3 endelig på pointtavlen

Borup IF serie 3 herrer kom endelig på tavlen, da holdet spillede 1-1 hjemme mod Sdr. Rind/Vinkel efter 1-1 ved pausen. Ingen på Låstrup Stadion var tvivl om, at resultatet føltes lige som et nederlag. Det var en kamp, som Borup burde have vundet klart, men et hav af chancer blev brændt på Sdr. Vinkels målmand, der må have stået sin livs kamp.

Borup sad på kampen fra start og Frederik Hvid havde allerede efter 5 minutter en god chance. Chancerne til Borup faldt derefter som perler på en snor. Efter 10 minutter var der en stor frisparksmulighed uden for feltet, efter 22 minutter havde Borup en stor chance til Mads Thougaard og efterfølgende en tredobbelt chance, men fortsat uden bold i rusen. Lidt senere havde Frank Tylstrup et hovedstød, som blev reddet på målstregen. I det 28. minut troede alle, at forløsningen kom. Mads Thougaard fandt en blank Mark Vad lige foran mål. Men på mirakuløst vis reddede målmanden igen Sdr.Rind/Vinkel fra at kommer bagud.

Efter en halv time fik Sdr. Rind gult kort og det udnyttede Borup straks. 33 minutter henne i kampen leverede Borup et langt indkast, som Peter Lund headede videre til fætter Mads Thougaard, som fri foran mål kunne sætte bolden ind på en sikker scoring.

Desværre måtte Simon Andersen lave et gult kort lige efter. Det udnyttede Sdr. rind så til og få lidt luft, og efter 37 minutter scorede de til 1-1 efter et flot hovedstødsmål på hjørnespark.

Undervejs i første halvleg fik Lars Thorsager comeback og afløste Tobias Sloth i forsvaret.

I anden halvleg forsatte presset mod Sdr. Rind/Vinkel målet. Mark Vad fik 2 store chancer de første 15 minutter, men på ny flot flot målmandsspil Fra Sdr.Rind/Vinkels målmand.

Sdr. Rind havde et par enkelte contra chancer. Men ellers var presset stor mod et forhekset Sdr. Rind/Vinkel mål. Efter 25 minutter fik Borup en dobbelt chance, som igen ikke blev udnyttet. I det 35. minut kom så chancen over den alle. Mads Thougaard sender bolden ind i feltet, som bliver blokeret af en arm. Korrekt dømt straffespark, som desværre blev brændt af Frank Tylstrup til stor suk til alle på Borup stadion.

Borup forsøger og forsøger, og selvom Sdr. Rind slutter med 2 gule kort, så kunne Borup ikke fremtvinge en afgørelse. Stor stor skuffelse for især spillerne Holdet kom da i det mindste på tavlen, og det skal udbygges videre på mandag, hvor holdet spiller udekamp i Skive.