Ny Facebookside for borgere i Låstrup

På opfordring fra lokale borgere har Låstrup Lokalråd lanceret en ny Facebookside for Låstrup. Den kan findes på dette link: https://www.facebook.com/groups/Laastrup/?fref=ts eller blot ved at skrive ”Låstrup” i søgefeltet øverst på Facebook.

Formålet med Facebooksiden er bl.a. information fra Lokalrådet til borgerne, men også information fra borger til borger. Alle kan lave opslag på siden, hvis man tænker, at noget har interesse for andre end én selv. Lokalrådet forbeholder sig dog ret til at slette opslag, hvis det på den ene eller anden måde er skrevet på en krænkende måde eller omtaler personer eller virksomheder, der normalt vil skulle give samtykke til opslaget.

Siden på Facebook har desuden den funktion, at man kan lave opslag om ting, som sælges eller gives bort. Har du ting eller effekter, der skal sælges, kan du se herunder, hvordan du laver opslag om salg.

Som det ses herover kan borgerne også dele fotos, dokumenter, videoer, oprette meningsmålinger og lave begivenheder og lave indbydelser.

Låstrup håber, at borgerne vil tage godt imod det nye tilbud og benytte det på en konstruktiv måde til glæde for os alle.

Se udskriv og del hele opslaget på dette link.