Nyt Natur-cykelhold fra Kulturcenter Værestedet

Her udfordres forhindringer på MTB cykelsporet i Kildedalen. Det nye MTB-Naturhold kræver ikke så udfordrende teknik og fysik, som dette billede giver udtryk for. Der er plads til alle, så kom ud af hullerne og opdag, at det er blevet forår derude. 

Nyt på cykelfronten

Siden starten af marts måned har Fjordklyngens Cykelhold kørt hver torsdag eftermiddag kl. 1730 fra Kulturcenter Værestedet i Låstrup. Det har været med helt op til 27 cyklister på de indtil videre 6 forskellige hold med forskellige ambitioner og udstyrskrav.

Det har imidlertid vist sig, at de 6 hold ikke er nok, for der er kommet ønsker om endnu et hold med mere beskedne ambitioner til fysisk form, fart og høj puls. Med andre ord et rigtigt naturhold, som henvender sig til personer, der gerne vil ud at se naturen, og som vil tage sig tid til at standse op og nyde udsigten og snakke lidt om den flotte natur på turen.

Initiativet til det nye cykelhold, der får kaldenavnet ”MTB-Natur”, kommer fra Leif Nielsen, der efterlyser andre cyklister med lyst til at opleve naturen fra en cykelsaddel.

Der stilles ikke krav om fysisk form, men deltagerne opfordres til at have en rimelig robust cykel under bagen og en cykelhjelm på hovedet.

Turen forventes at være på maksimalt 2 timer og afsluttes sammen med de øvrige hold i ”Kassen” på Kulturcenter Værestedet, hvor der er mulighed for at købe en øl eller en sodavand.

Med det nye hold skulle der gerne være nogenlunde dækning for, at alle kan kommer ud og cykle sammen med andre torsdag eftermiddag. Slut op og kom med ud og nyd de flotte omgivelser, som vi har omkring os.

I øjeblikket køres der således på 7 forskellige hold, når der er cyklister nok til holdene. De er som følger:

  • Landevej ca. 27 - 32 km/t.
  • Landevej ca. 24 - 27 km/t.
  • Landevej ca. 20 - 24 km/t.
  • MTB Stor klinge. ( Rutinerede)
  • MTB Lille klinge.
  • MTB Natur, Leif Nielsen er turleder ( Nyt hold )

Følg cykelholdet på dette link:

https://www.facebook.com/groups/Cykelholdet/requests/

Der er selvfølgelig fortsat mulighed for at blive udfordret på racercykel, hvor vi forsøger at lave 3 hold med forskellige ambitioner fra torsdag til torsdag. Kom frit frem, der er plads til flere.