Referat kvindeserien Mejrup GU - SUB09

Referat Kvindeserien Mejrup GU – SUB 09

Resultat : 1- 2 (1 – 2)

Søndag den 28. april var SUB 09 på besøg hos Mejrup. En kamp af stor betydning for begge hold da en sejer kunne få begge hold lidt væk fra bunden. Derfor var det med en smule bekymring et afbudsramt SUB mandskab gik på banen. Det var dog et tændt SUB hold, der var klart bedst fra kampenes start godt hjulpet af medvinden. Alligevel var det Mejrup, der scorede første mål efter et hjørnespark, der ikke bliver ekspederet ordenligt væk opstår der efterfølgende lidt klumpspil i SUB’s, straffesparksfelt som Mejrup desværre får sidste fod på i kampenes 15. minut til 1 – 0 Men SUB kæmpede videre og blot 3 minutter senere løber Sara Just Poulsen fra Mejrups forsvar og ligger sikkert bolden ind bag Mejrups målmand til 1 – 1. Kampens opspilsdetalje stod SUB også for med 10 minutter til halvleg spilles bolden op fra SUB’s venstre forsvarsside og samspil med førstegangs afleveringer mellem Julie Møller – Ida Gundersen og Sara Just Poulsen resultere i  Mejrups midtbane bliver fuldstændig udspillet, inden Ida Gundersen til sidst sender Sara Just Poulsen af sted mod Mejrups mål, hvor hun sikkert sætter bolden i mål til pause stillingen 1 – 2.

I anden halvleg kom SUB mere under pres, her var det Mejrups tur til at få hjælp af vinden. Men SUB stod godt i forsvaret og de forsøg der kom tog Line Møller i målet sig af, eller også brændte Mejrup deres chancer.  Da slutfløjtet lød var det 3 velfortjente point SUB tog med fra Mejrup.

Næste kamp spilles på hjemme på Ulbjerg Stadion mandag den 1/5 kl. 19.00 mod Kjellerup.  Endnu en vigtig kamp i den tætte pulje.