Referat Romalt IF - SUB09

Romalt IF – Sub 09 – Søndag den 2.april 2017

Resultat  3–0 (0–0)

Så blev sæsonen fløjet i gang med første tuneringskamp på udebane mod Romalt IF, for Sub 09 Damer i kvindeserie vest.

Det blev en kamp, hvor hjemmeholdet dominerede stort set hele kampen. Romalt spillede konstant lange bolde fremad banen, dette volte en del besværligheder for os. Og det blev ikke bedre da der i kampens 20. minut blev dømt straffe imod os for hands. Men en storspillende Line Møller klarede uden problemer skuddet, der blev sat midt i målet. Selv om Romalt pressede os, holdt vi stand indtil halvleg og kunne gå til pausen med stillingen 0-0 Her havde vi stadig troen på vi kunne vinde kampen.

Desværre var der kun spillet 5 minutter af 2. halvleg, da vi laver en forsvarsfejl, der udmønter sig i Romalts første scoring. Da Romalt først kom på 1-0, virkede det som om vi tabte lidt af troen på det. Samtidig gav det Romalt den optimisme, de synes at mangle i første halvleg. Efter 60 minutters spil kom Romalt til et langskud lige uden for feltet, bolden går i mål bag Line Møller, der var her helt uden chance mod det meget velplacerede spark. Vi laver igen en forsvarsfejl efter 70 minutters spil, og så var kampen realt afgjort.

Det var en lidt trist start på sæsone, men i en kamp, hvor vi ikke har så meget som et skud på mål, kunne vi i bedste fald været kommet derfra med det ene point.  Til gengæld er jeg sikker på alle spillere gik fra banen med opfattelsen af alle havde gjort deres bedste. Og kan vi holde den indstilling gennem resten af sæsongen, ligger der mange point og venter.

Målmand Line Møller blev helt fortjent valgt til kampenes spiller med 10 af 14 mulige stemmer.