Referat serie 3 Borup IF - Viborg Nørremarken

Dannebrog knejsede og strakte sig i god vind på Borup stadion i Låstrup. 3 point på kontoen varmede på en råkold forårsdag. 

Så vandt Borup endelig point

Borup Serie 3 fik sin første sejr, da holdet hjemme i lørdags vandt 1-0 over Viborg Nørremarken. En uhyre vigtigt sejr, da weekendens resultater ville have betødet, at holdet ville være isoleret, hvis holdet havde tabt.

Til dagens kamp var der comeback til Kim Hermansen, som skulle give holdet noget fysisk og rutine. Og det var lige nøjagtig det der skete, så forhåbentlig har han fået blod på tanden, så han også fremadrettet kan være med.

Borup fik en god start og allerede efter 5 minutter troede holdet, at de var kommet foran, da man mente at Lasse Braad afslutning var inde over stregen. Det var dommeren ikke enige med spillerne om, og måltavlen forblev på 0-0. I stedet for var det Viborg Nørremarken, der var tæt på, da en angriber pludselig var helt alene igennem. Christian Mønsted i Borupmålet hev en fantomredning ud af ærmet og hindrede scoring.

I det 10. minut kom den forløsende scoring, da Lasse Braad fandt Christian Malik på kanten, han løb fra sin modspiller og fandt Mark Vad, der resolut sendte bolden i mål. Et flot gennemspillet angreb, som helt fortjent for Borup fik ændret cifrene på måltavlen. Det varmede på en ellers råkold forårsdag i Låstrup.

Resten af halvlegen forsøgte Borup at fremtvinge en afgørende scoring, men desværre uden held.

I anden halvleg var mønstret lidt det samme, men lige så langsomt begyndte Borup at trække sig tilbage, og da Kim Hermansen og Lasse Braad kræfter var brugt op, og måtte lade sig skifte ud, var det som om Borup nu kun koncentrerede sig om at forsvare føringen hjem. Viborg Nørremarken var i det 70. minut tæt på udligning, da et langskud langt ude fra ramte overliggeren. Bolden slog ned i feltet og ud i spil igen. Det rystede hjemmepublikum, der talstærkt var mødt op for at støtte det unge hold fra sidelinjen. Heldigvis blev det i denne situation ved skrækken og lidt adrenalin i blodårerne.

Med stor fight holdt Borup modstanderne fra andre chancer, og man kom selv heller ikke til rigtigt selv til chancer, så Borup fik sin sejr og har nu kontakt med puljens midterfelt.

For Borup blev Tobias Sloth for anden kamp i træk kåret som dagens spiller. Tobias er lige så langsomt ved at udfylde den skadede Jakob Lyngsøe plads i midterforsvaret på fornem vis. Men der var også andre gode præstationer. En spiller som Steffen Frederiksen bliver kamp for kamp bedre og bedre som venstre back, så det lysner for det unge Borupmandskab.

Næste kamp spiller Borup på udebane mod Hersom/Bjerregrav IF fredag den 28. april kl. 1900.

Se foto fra kampen på dette link. 

Se vindere i målaktiekonkurrencen på dette link. 

Kampens spiller Tobias Sloth lægger an til skud.

Annoncesponsor for dette opslag er: