Referat serie 3 Hersom-Bjerregrav IF - Borup IF

Borup tabte point i Hersom

Borup serie 3 tabte fredagens opgør i Hersom/Bjerregrav med 2-0 efter samme cifre ved pausen. Borup kom dermed hurtigt ned på jorden efter 1-0 sejren over Viborg Nørremarken i sidste weekends kamp.

I kampen i Bjerregrav fik Borup den værst tænkelig start. Selv om Borup var kommet fornuftigt ind i kampen, så kom Hersom/Bjerregrav foran efter kun 5 minutter på et rigtigt kludemål. Frederik Hvid kiksede en clearning og bolden røg i stedet ind mod Christian Mønsted i målet. Han kom i tvivl, om hvorvidt han måtte tage den med hænderne. I stedet var det en Hersom, der prikkede bolden i mål. Ærgerlig start på kampen.

Den chokstart var ren guf for Hersom, der nu kunne trække sig ned, og stå kompakt og leve på contra. En spillestil, som de mestrede på fin vis. Borup kom i 1 halvleg ikke til det helt store, og i stedet for skete katastrofen i det 28. minut. Anfører Frederik Hvid der havde en skidt dag på kontoret, spillede en for kort tilbagelægning og den opsnappede en angriber fra Hersom. Han spillede bolden til en medangriber, der ifølge Borups spillere stod mistænkelig tæt på offside. Dommeren var ikke enig og angriberen fra Hersom satte bolden i mål til pauseføringen 2-0. Øv for Borup med 2 mål på dumme fejl.

I anden halvleg var billedet det samme. Borup forsøgte at spille og kæmpe sig ind i opgøret. Og efter 10 minutter troede alle, at det lykkedes at komme med i spillet. Christian Malik gik flot igennem og fandt Mads Thougaard, der nemt scorede. Til stor forundring for Borup annullerede dommeren målet for offside, hvor selv Hersom spillerne grinte og sagde højlydt, at det var en forkert kendelse. Dommeren havde talt, og det stod ikke til at ændre.

Borup forsøgte og forsøgte resten af kampen, men Hersom var ganske enkelt for stærke i defensiven til, at der kunne komme spænding over resultatet. De havde på dagen et stærkt hold.

Nu skal Borup ud i en meget vigtigt kamp på lørdag hjemme mod Mønsted. En kamp som ganske enkelt ikke må tabes, men også  en kamp, som med en sejr betyder, at Borup kan lægge ganske fint efter første runde af turneringen.

Dagens spiller Christian Malik. (Arkivfoto)