Referat serie 6 KVIK - Borup IF

Endnu en lussing til Serie 6

Blot fire dage efter massakren mod TVS 2. påskedag, skulle Serie 6 i kamp igen fredag – Denne gang mod KVIK. Optakten til denne kamp fra prægede at de mange skader, som kom i mandagskampen samt at serie 5, skulle spille samtidig med serie 6. Holdleder Kenni Elkjær måtter derfor ud at lede med lys og lygte, for at kunne skrabe et hold sammen. Det er endnu engang lykkedes at lokke en ny spiller til klubben. Denne gang i form af Thomas Kjølhede Møller, som er vokset op i en rigtig Ulbjerg IF-familie. Det vides ikke, om manden er gjort arveløs, som følge af skiftet. Paw Brøns har valgt at genstarte sin karriere – denne gang som målmand. En plads der skulle vise sig, at være hårdere at spille, end angriber. Derudover var det gensyn til Jacob Kynde, Arnon Manthawong, Mikkel Vad og ikke mindst Tonny Hermansen.

Som følge af de mange skader, havde holdleder til dagens kamp anmodet KVIK om tilladelse til at spille 9-mands, trods det faktum, at det var lykkedes at finde 13 mand, hvilket KVIK på forhånd var gået med til. Det blev dog ændret 1,5 min. før kampstart, af dommeren, da han umiddelbart ikke kunne overskue konsekvenserne. Det blev i stedet aftalt at spille 11 mand men på 2 x 35 min. Den overraskende melding fra dommeren, medførte at dagen oplæg, som holdleder Kenni Elkjær eftersigende havde brugt flere dage på, blev smidt i skraldespanden og holdopstillingen blev, som følger:

Referat

Det var tydeligt at mærke fra kampens start, at holdet skulle ud og revanchere det store nederlag i mandags. Det var dog sådan det skulle ender fredag aften. Borup kommer hurtigt bagud 1-0, da forsvarskæden forsøger at trække offside, men uden held, hvorfor KVIK-angriberen kommer i en 1-mod-1-situation mod Paw Brøns, som Paw desværre ikke kunne gøre noget ved. Den hurtige chokstart var ikke det værste der skulle ske for Borup i 1. halveg. Emil Rosengreen udgår efter 10 min. med en forstrækning og Kaster B. Christensen vrider om på anklen efter 25. min. Begge er uden resten af kampen. Inden Karsten vrider om er Borup kommet bagud 2-0, på en misforståelse mellem Tonny Hermansen og Thomas Møller, hvor Thomas spiller en for kort bold ud mod Tonny, som bliver opsnappet, spillet ind til angriberen, som gør det til 2-0. Inden Pausen har Borup nogle store chancer for at kommer tilbage i kamopen. Først ved Gert Johansen, som kommer ud i en 1-mod-1, men simpelthen glemmer at afslutte, hvorfor en forsvarsspiller når at indhente Gert og sparker bolden til hjørne. Efterfølgende har Kynde en GIGANTISK chance, som Kean fra venstre side får spillet ind til Kynde, som med 1,5 meters afsted til mål, lykkedes at sparker over med venstre skøjten – en præstation, som faktisk er sværere end at score. Kynde undskylder med, at Kean skulle havde spillet hans højre fod, hvilket selvfølgelig er rigtigt – Elendigt Kean 😉 KVIK får scoret til 3-0 lige inden pausen, på en situation, hvor Thomas rækker hånden i vejret for at gøre dommeren opmærksom på offside. Men fløjten forblev tavs.

Anden halvleg startede, som den første sluttede. Fuldstændig samme situation. Thomas gør dommeren venligt opmærksom på, at KVIKS angriber er offside, men fløjten forblev tavs. 4-0 til KVIK. Det var ikke sidste gang i kampen, at denne lille situation skulle opstå 😊 Borup kommer i anden halvleg frem til flere chancer, hvilket primært skyldes at Borup nu har medvind. Arnon har flere chancer for at score, men det var ikke hans dag i afslutterens rolle. Simon og Kynde for tilkæmpet sig flere bolde på midten, som bliver spillet frem til Kean, Klaus og Arnon, men uden at det rigtig kaster noget af sig. Borup lykkedes ikke at score på sine chancer, og Kvik scorer på næste alt. Paw har nogle gode benparader, men kan endnu engang ikke gøre for, at Thomas’ offside fælde-bare ikke lykkedes. Kampen ender 7-0 til KVIK – Et resultat, som ikke helt viser det reelle billede. Selvfølgelig skal KVIK vinde i dag, men dommeren er bestemt ikke med os og vi får ikke scoret på vores chancer. Der venter nu en pause på hele 6 dage, inden Serie 6 igen skal i kamp. Heldigvis på hjemmebane, mod Hersom/Bjerregrav.

Kampens Spiller.

Kampens spiller blev Thomas Møller. Selvom det på INGEN måder lykkedes Thomas at trække offside-fælden i dag, viser Thomas en gejst, en kampvilje og en styrke i nær-kampsituationen, at holdleder Kenni Elkjær ikke er i tvivl om, at han har gjort et scoup i et få Thomas til klubben.

Tonny Hermansen fortjener også ros i dag. Manden, som lige er blevet folkepensionist, træder ind på højre back, og gør det også skide godt og spiller fuld tid. Godt gået Tonny.