Serie 3 hjemmekamp lørdag den 8. april

Lørdag den 8. april kl. 1600 har Borup Idrætsforenings unge nyoprykkede serie 3 hold klar til sæsonens første hjemmekamp. Holdet tager imod Sparkær IF, der i efterårssæsonen rykkede ned fra serie 2. Det bliver derfor et møde mellem en oprykker fra serie 4 og en nedrykker fra serie 2, så teoretisk set burde Sparkær IF være favoritter til at vinde kampen, og de spås da også at være et af de hold, der kommer til at kæmpe om en topplacering i serie 3. Forhåbentlig sammen med Borup.  

Borups drenge tabte stort i sidste lørdags sæsonpremiere mod et stærkt spillende Stoholm-mandskab. Den kamp blev tabt 5-1. I den kamp blev holdet hårdt ramt af en skade til Jakob Lyngsøe, men på trods af det fik holdet arbejdet sig ind i opgøret. 3 dumme fejl - den ene større end den anden, kostede 3 mål fra det 75. minut til det 80. minut.

I Borups trup er der sket en del ændringer i forhold til efterårssæsonen. Nye er assistenttræner Frank Tylstrup og så var Jakob Lyngsøe også netop blevet klar efter 2 års skadeshelvede. Nu er han så blevet skadet og er ude i et godt stykke tid.

Ud over Jakob er træner Niels Klausen og Anders Tougaard ude med skader. Lars Tougaard er ude og rejse, og vores københavnske spillere kommer ikke hjem til denne weekends kamp. Borups trup lørdag er derfor et meget ungt hold, hvor hele 9 af spillerene kommer fra det tidligere U 16 hold. Seneste tilkommende er Rasmus Abildskov Nielsen, der kan få debut på førsteholdet.

Ved hjemmekampen er der mulighed for at se Borup Idrætsforenings nye kamptrøjer. Der bringer lidt af en overraskelse og lidt retrofølelser, for der er med de nye trøjer ændret lidt på farvevalg og design på trøjerne. Fortvivl ikke. Den gule farve er ikke lagt på hylden, men den er peppet lidt op med moderigtigt design.

I sæsonens første hjemmekamp er der i pausen lodtrækning om præmier for målaktieindehavere. Alle spillerne har fået 3 målaktier, som de skal forsøge at sælge. Vores sponsorer har beredvilligt lagt præmier i puljen, så der er noget at glæde sig til. I lørdagens pulje trækkes der lod om:

  • Gavekort til Sport 24 pålydende kr. 300,-
  • Vingave med 2 flasker vin sponseret af Jørgen Nielsen
  • 2 x 2 superligabilletter til kampen Viborg FF – Silkeborg IF mandag den 17. april, kl. 1300.

Målaktieindehaverne lover med køb af en målaktie at sponsere 5 kroner pr. mål på enten serie 3 eller serie 5 holdet. Pengene går ubeskåret til Borup Idrætsforenings arbejde med at skabe gode rammer omkring vores medlemmer og gæsters faciliteter i klubben. Der er mulighed for at købe målaktier i forbindelse med kampen. Målaktieindehaverne nyder desuden den fordel, at de ikke skal betale entré på kr. 20,- til hjemmekampene. 

Vi håber, at rigtig mange vil lægge vejen forbi Borup Stadion lørdag. Husk at SUB09 kvinderne spiller forårets første hjemmekamp allerede kl. 1330, så der er gode muligheder for at få sig en god fodboldoplevelse i Låstrup på lørdag.

Vel mødt til gode fodboldoplevelser i Borup IF.

Annoncesponsor for dette opslag er: