Serie 3 hjemmekamp Torsdag eftermiddag.

Borup Idrætsforenings unge serie 3 hold spillede hjemmekamp i Låstrup i lørdags, hvor det blev til et ærgerligt nederlag til Sparkær IF.

Allerede i morgen Skærtorsdag spiller de den næste hjemmekamp i Låstrup kl. 1400. Dagens modstander er nu Sdr.Rind/Vinkel IF, og nu skal vi helst til at have point på kontoen. Mød derfor op og giv drengende en hjælpende hånd fra sidelinjen. 

Det unge nyoprykket Borup serie 3 hold er klar til sæsonens anden hjemmekamp.

Dagens modstander

Sdr. Rind/Vinkel har de seneste år ført en elevator tilværelse mellem serie 4 og serie 3. Lige nu har holdet optur og vandt serie 4 forår 2016 som ubesejret og sluttede som midterhold i efteråret. Sdr. Rind/Vinkel er i øvrigt klubben hvor Borups nuværende assistenttræner Frank Tylstrup gennem nogle år spillede en dominerende rolle på holdet.

Trupnyt

Lidt mere rutine på holdet, hvor hele 9 af spillerne fra det tidligere U 16 hold var med i sidste hjemmekamp, har holdet i dag ”kun” 8 spillere fra U16 på holdet i dag. 

Jacob Lyngsøe er stadig ude med knæ skaden fra Stoholm kampen og Victor Lytzen, der måtte udgå i sidste hjemmekamp er stadig ikke meldt klar.

Til gengæld er der comeback til Lars Thorsager der ikke har været med de seneste 1½ år, Mads Tovgaard der ikke har været med de 2 første kampe samt Kenni Elkjær der var skadet det meste af efteråret – men nåede at spille en serie 6 kamp, hvor han fik et dumt rødt kort og 1 kamps karantæne - som kun kan afsones når serie 6 har spillet -. Serie 6 har nu spillet første turneringskamp.

Sidste kamp

Efter det uheldige og også ufortjente nederlag i lørdags her på banen mod Sparkær - en kamp som blev tabt 2-3 - på et mål til sidst. Det unge hold ellers havde lavet et flot comeback back og vendt 0-2 til 2-2. Og var tæt på at afgøre kampen, da Steffen Frederiksen var spillet alene igennem 3 min før tid.

1 minut senere kiksede en Borup forsvarer en lang bold og pludselig var vi bagud 2-3, som blev slutresultatet.
Nu skal holdet op på hesten igen og hvis man kan vise det samme spil som i 2 halvleg, burde det ligge points i dagens kamp mod Sdr. Rind.

Målaktiekonkurrencen

I kamppausen i morgendagens kamp trækkes der vanen tro lod om målaktiepræmier. Denne gang har Marcus sponseret førstepræmien, som er et gavekort til butikken i Viborg. Desuden er der en vingave sponseret af Murer- og byggefirma Tonny Hermansen, samt 2 x 2 billetter til superligakampen mellem Viborg FF og Silkeborg IF. Den kamp spilles mandag den 17. april, kl. 1300. 

Se holdopstilling for Borup på dette link. 

Se kampprogram for kampen del 1 på dette link. 

Se kampprogram for kampen del 2 på dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: